""
""

Švedski navijači ismevali Harija Kejna, a Englezi im servirali osvetu: Lingard bombom razneo Vikinge (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 21.06.15. | 19:53

Engleska se mučila, ali u 85.minutu stigli do pobede

Ima i dalje dinamita u nogama mlade reprezentacije Engleske. Ekipa koja je dominantno izgledala u kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, mučila se u duelu sa Portugalom, ofanzivno sterilnu igru prikazala je i u sudaru sa Švedskom, ali je uspela da uhvati pobedu. Tri boda vredna ozbiljnih šansi da se Englezi plasiraju u polufinale ofanzivni vezista Mančester junajteda Džesi Lingard. Kada je izgledalo da će Vikinzi lako izdržati jalove napade Ostrvljana Lingard je pokupio odbitak na 16 metara i snažnim udarcem ispisao ime pobednika u 85.minutu.

Imali su silan motiv mladi reprezentativci Engleske da zapnu i sve snage i pokažu da poseduju ozbiljan kvalitet. Navijači Švedske dobrano su ismevali prvu zvezdu mladog engleskog tima Harija Kejna. Razvili su transperent sa napisom: „Kejn? Ko... A na tribinama su imali i gumenu lutku na kojoj su ispisali ime superstara Totnehema.

Izabrane vesti

Nije bio ovo dan Harija Kejna. Nije sjajni napadač demonstirao ni delić svog potencijala, a ruku na srce nisu to uradili ni Englezi. Ipak, uspeli su da iskoriste neopreznost švedske odbrane i dođu do tri boda.


tagovi

Švedskareprezentativni fudbalHari KejnEvropsko prvenstvo za mlade - U21EvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara