"Pjulis"
"Pjulis"

Svi smo mi Toni Pjulis: Nestašica kačketa u prodavnici VBA, navijači žele da izgledaju kao trener

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.01.15. | 15:23

Klub sa Hotronsa naručio novi kontigent bejzbol kapa, jer je stari rasprodat zbog odličnih rezultata novog trenera

PjulisIma Vest Bromvič Saida Berahina, za koga su koplja u aktuelnom prelaznom roku ukrstili Livepul i Mančester Siti (doduše, Građanima više nije potreban posle dolaska Vilfrida Bonija), ali ima i - Tonija Pjulisa.

Gospodin Dosadni je ubrizgao novu energiju fudbalerima iz Birmingema, pod njegovim vođstvom ostvaren je plasman u narednu rundu FA kupa (dali sedam komada nižerazredom Gatešhedu), savladan Hal za makar privremen beh iz opasne zone, što je na prečac odoborvoljilo navijače koji smatraju da će harizmatični stručnjak i sa njihovim timom uspeti ono što je sa svim drugima - da ih spase ispadanja.

Izabrane vesti

Oduševljeni njegovim rwezultatima, navijači VBA su pohrlili u klupsku prodavnicu i očas posla razgrabili zalihe kačketa kako bi na tribinama izgledali kao i njihov šef pored klupe, pa su čelnici prinuđeni da naruče novi kontigent kačketa.
Bejzbol kapa je zaštitni znak Tonija Pjulisa i naši navijači su ih sve pokupovali. Nadamo se da će to biti najava uspešnog drugog dela prvenstva Premijer lige“, rekao je Martin Švajn, direktor za komunikacije Vest Bromvič Albiona.

(FOTO: Action images)


tagovi

Vest Bromvič AlbionToni PjulisPremijer ligaEvropaEngleska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara