Terzić: Sada dolazi teži deo

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.10.18. | 13:41

Selektor Srbije zadovoljan nastup igračicama koje su do sada imale manju minutažu

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je danas da je zadovoljan izdanjem svoje ekipe u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu.
"Zadovoljni smo ovim prvim delom u Hamamacuu, sve utakmice smo dobili maksimalnim rezultatom. Bilo je tu dobrih strana, čim smo pobeđivali na taj način, ali je sigurno bilo i nekih gde smo videli da još treba da popravimo neke elemente. Sve u svemu, možemo da budemo zadovoljni. Sada se spremamo za teži deo koji nas čeka u Nagoji", rekao je Terzić, prenosi Odbojkaški savez Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je danas i petu pobedu Svetskom prvenstvu u Japanu, pošto je bila bolja od Portorika sa 3:0.
"Na današnjoj utakmici smo dali šansu igračicama koje nisu mnogo igrale do sada. Pokazale su da na njih može da se računa i to nam je zaista mnogo važno", rekao je Terzić.

Izabrane vesti

Današnji trijumf Srbije ostao u senci povrede kolena Bojane Milenković. Stepen povrede biće poznat posle pregleda u bolnici u Hamamacuu, a svi u taboru Srbije se nadaju da nije reč o težoj povredi.

Foto: Action images 


tagovi

Zoran TerzićSP u odbojciženska odbojkaška reprezentacija Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara