Težak incident u Užicu: Igrač sa trojicom drugara došao da bije svog trenera

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.08.18. | 08:54

Policija stigla na vreme...

Nezapamćen skandal u Užicu! Navikli smo na raznorazne situacije u srpskom fudbalu, onom nižerazrednom pre svega, ali evo u "ozbiljnom" takmičenju kakva je Prva liga Srbije, odnosno klubu koji bi trebalo da bude ozbiljan, događaju se stvari za rubriku "verovali ili ne". 

Na svom zvaničnom sajtu Sloboda je objavila da se u prostorijam tog kluba dogodio težak incident tokom jučerašnjeg dana. U prepodnevnim časovima, njihov fudbaler Nemanja Knežević, zajedno sa još tri svoja drugara, upao je u klupske prostorije i fizički nasrnuo na svog trenera Milana Bosanca. Nezadovoljan svojim statusom u timu - na pretposlednjem meču ušao u igru u 18. minutu, pa izveden na poluvremenu; ovog vikenda izostavljen iz protokola - Knežević je rešio da sam istera pravdu i to tako što će prebiti trenera! Bosanac se spasao tako što je uspeo da se zaključa u svojoj kancelariji i tamo se skloni od razjarenih mladića. 

Izabrane vesti

Drama je okončana dolaskom policijske patrole i sportskog direktora kluba Božidara Opačića. Epilog svega: otkaz za Nemanju Kneževića i ostavka Milana Bosanca. Očekivano.
"Da nisam pribrano reagovao i zaključao vrata došlo bi do katastrofalne situacije po mene. Kenežević i njegova ekipa išli su prethodno na tri mesta da me traže. Ni u igračkoj ni u trenerskoj karijeri nisam bio u ovakvoj situaciji. Kada se plašite za bezbednost na radnom mestu valjda je logično da se povučete. Preko ovoga nisam mogao da pređem", izjavio je Bosanac za Sportski žurnal.     

U Slobodi su potvrdili da je Knežević odmah najuren, dok je za privremenog trenera postavljen dosadašnji pomoćnik Jovan Čučković.

Elem, večeras se stavlja tačka na 2. kolo Prve lige Srbije, a sastaju se Trajal i Budućnost. Meč se igra na Gradskom stadionu u Kruševcu pod svetlošću reflektora, a domaći strateg Miljojko Gošić veliki je optimista uprkos startnom porazu od Bežanije.
"Veći sam optimista sada nego pred početak prvenstva i smatram da ćemo svima da budemo dostojan rival. Dobanovčani su pregrmeli boljke koje obično snalaze novajlije, imaju interesantnih igrala, kao i odličnog trenera. Neophodna nam je mirna glava i koncentracijam, a nadam se da će to što igramo u kruševačkom hramu da bude dodatni motiv mojim igračima", rekao je Gošić za Sportski žurnal.

SRBIJA 2 - 2. kolo

Subota
Bačka Topola - Zlatibor 1:2 (0:0)
Bečej - Sinđelić 0:1 (0:0)
Teleoptik - Bežanija 0:1 (0:0)
Žarkovo - Javor 1:0 (0:0)
Sloboda - Novi Pazar 0:0

Nedelja
Inđija - Metalac 0:0
Borac Čačak - Radnički Kragujevac 1:0 (0:0)

Ponedeljak
20.00: (2,15) Trajal (3,00) Budućnost (3,50)

Kvote su podložne promenama


tagovi

Prva liga SrbijePLSMilan Bosanac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara