""
""

To može samo Baloteli: Iz znatiželje je dilovao drogu narkomanima?!

Vreme čitanja: 1min | čet. 30.05.13. | 18:08

Na suđenju mafijašima iz ozloglašene napuljske Kamore, jedan od kriminalaca otkrio da je napadač Milana učestvovao u isporukama kokaina i heroina

Mario Baloteli je iz čiste znatiželje dilovao drogu u ozloglašenoj napuljskoj četvrti Skampija, 2010. godine! To je oktrio Armando de Roza, član ozloglašene napolitanske mafijke Kamore tokom suđenja u Napulju gde su ga ispitivali državnu tužioci Antonio D'Amato i Enrika Paraskandolo.

Izabrane vesti

Napadač Milana je 2010. godine bio u poseti Napulju gde se družio sa nekim pripadnicima klana Vanele Grasija, popularnim pod nazivom Đirati. Oni predstavljaju jedan od najaktivnijih mafijaških klanova u ozloglašenoj četvrti Skampija. Navodno je Baloteli hteo da vidi kako to uživo izgleda prodaja droge. Baloteli je bio svedok nekoliko primopredaja paketića heroina i kokaina, a onda je izrazio želju da i on lično preda neki paketić klijentima kako bi video njihovu reakciju kada ga prepoznaju i našalio se sa njima.

Svi italijanski mediji su preneli ovu informaciju sa suđenja u Napulju, a navodno se to dogodilo 8. juna 2010. godine kada je Mario bio u poseti Skampiji. On je kasnije priznao da je bio u ovom ozloglašenom kraju, ali samo „da bi video kako živi sirotinja na periferiji, ali i da je brzo napustio Skampiju jer se uverio da je to opasan kraj“.

Baloteli je na navode medija odgovorio puitem Tvitera:
„Sada dilujem i drogu? Sramota! Stidite se. Koristite moje ime da privučete pažnju.“

Ipak, sa Balotelijevog Tviter profila, ova poruka je uskoro obrsana...


tagovi

EvropaItalijakamoraMario BaloteliMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara