""
""

TO SU PRIPREME! Ajaksovci treniraju na plažama Rija okruženi vrelim Brazilkama (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 09.01.13. | 17:36

Trener Frank de Bur je odveo Ajaksove fudbalere na pripreme u Rio de Žaneiro gde vežbaju na plažama uživajući u "prirodnim lepotama" Brazila

 

Izabrane vesti

Kakva Antalija, Belek, Aja Napa i ostali bakrači! Dok će srpski superligaši pripreme odrađivati po turskim i kiparskim letovalištima u kojima u ovo doba godine ima više fudbalera nego stanovnika, njihove kolege iz Ajaksa imaju pripreme iz snova.

Liberalni Holanđani su otputovali u Brazil gde će se deset dana pripremati za nastavak sezone. A, pripremaju se trenirajući na predivnim plažama Rio de Žaneira okruženi vrelim Brazilkama u bikinijima. Ajaksovcima očigledno ne padaju teško pripreme, a jedino je problem za trenera Franka De Bura pošto njegovi igrači povremeno gube koncentraciju bacajući poglede sa strane... Tako je mladi defanzivac Rikardo Van Rajn uhvaćen kako u jednom trenutku sa pažnjom gleda u zanosnu plavušu.

Pored De Bura tu su i sportski direktor Mark Overmars i pomoćni trener Jap Stam. Holandske fudbalske legende verovato i same žale što tokom svojih blistavih karijera nisu imali ovakve pripreme, već su nabijali kondiciju po šumama i trim stazama.

Svaki jutarnji trening počinje pirpremama na plaži, dok se popodne radi na terenima Flamenga. Možda Holanđani sada dobiju i taj "brazilski pelcer" kao nekadašnji asovi Romario i Ronaldo koji su u dres PSV Ajndhovena terorisali Ajaks. 

(FOTO:www.ad.nl)


tagovi

AjaksBrazilEredivizijaEvropaFrank de BurHolandijaJužna AmerikaRikardo Van RajnRio de Žaneiro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara