""
""

Totalni remont FSS: Kokeza dovodi Babovića, Kralja i uspešne biznismene

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.05.16. | 09:15

Važno mesto u srpskoj kući fudbala imaće i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Goran Bunjevčević

Naredna sednica skupštine FS Srbije imaće samo protokolarni sadržaj. Predsednik FS Beograda Slaviša Kokeza trenutno je jedini i najozbiljniji kandidat da sedne u fotelju koja je od maja 2008.godine bila rezervisana za Tomislava Karadžića.

Iako želi da sačeka zvaničnu promociju Slaviša Kokeza uveliko radi na okupljanju funkcionerskog tima koji bi pomogao, pre svega, A reprezentaciji da krene uzlaznom linijom i plasira se na Mundijal u Rusiju. Tome u prilog i informacija iz današnjeg štampanog izdanja lista Informer da je Kokeza već odabrao članove Izvršnog odbora.

Izabrane vesti

Kako Informer saznaje Slaviša Kokeza postaviće Miliju Babovića, Dobroslava Bojovića i Darka Bajčetića za članove Izvršnog odbora naše kuće fudbala. Pored njih mesta u IO FSS dobiće bivši fudbaleri Savo Milošević, Goran Bunjevčević i Ivica Kralj.

Milija Babović je vlasnik „Viktorija grupe“, a već je bio u IO FSS za vreme predsednikovanja Zvezdana Terzića. Dobrosav Bojović je  predsednik Upravnog odbora firme „Napred“, a Darko Bajčetić je predsednik kompanije „Centro štampa holding“.

Važnu ulogu u novom sazivu imaće i nekadašnji kapiten Crvene zvezde Goran Bunjevčević. On će usko sarađivati sa novim selektorom Slavoljubom Muslinom. Sa bivšim šefom je gledao duel između Voždovca i Čukaričkog, a zajedno su bili i na proslavi Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost“.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlaviša KokezaMilija BabovićGoran BunjevčevićfssEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara