"Kijeran Tripijer u dresu Totenhema"
"Kijeran Tripijer u dresu Totenhema"

Totenhem više ne rasipa: Pevci doveli desnog beka za 5.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.06.15. | 18:55

Kijeran Tripijer je novo pojačanje tima sa Vajt Hart Lejna

Kijeran Tripijer u dresu TotenhemaUprava Totenhema odlučila je da stavi tačku na transfer politiku koja garantuje dovođenje preskupih pojačanja, odlučila da okrene list i započne novo poglavlje. Za početak, Pevci su pronašli novog desnog beka. Radi se o Kijeranu Tripijeru, doskorašnjem članu Barnlija koji je za ovaj transfer inkasirao oko 5.000.000 evra. Nakon četiri godine provedene na Turf Muru, Tripijer će obući dres Totenhema koji je iskoristio klauzulu u ugovoru mladog reprezentativca Engleske.
„Kada sam čuo da je Totenhem zainteresovan za mene, nisam se premišljao. Ovo je veliki klub i sada jedva čekam da pokažem svima koliko mogu. Zgrabiću obema rukama svaku priliku i kada god da mi se ona ukaže, trudiću se da pomognem svom novom timu“, rekao je Tripijer za klupski sajt, koji je potpisao trogodišnji ugovor

Ovaj 24-godišnjak koji je ponikao u fudbalskoj školi Mančester Sitija, imao je pravo odlaska iz kluba po nižoj ceni ukoliko Barnli ne obezbedi opstanak u Premijer ligi, a kako je njegov tim sezonu završio na pretposlednjem mestu, Totenhem je iskoristio šansu da dovede fudbalera za kojeg neće morati da izdvaja ogromnu svotu novca.

Izabrane vesti

Klub sa Vajt Hart Lejna je ponudio 5.000.000 evra, koliko je i bio u obavezi da bi mogao da pregovara sa Tripijerom, a on se nije mnogo nećkao. Očekuje se da će se Tripijer za mesto u startnoj postavi boriti sa Kajlom Vokerom, a nosiće dres sa brojem 16. Za Barnli je odigrao 170 utakmica i postigao četiri gola, učestvujući u istorijskom plasmanu tima u Premijer ligu 2014. godine.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Premijer ligaprelazni rok 2015Kiran TripijeEvropaEngleskaBarnli

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara