""
""

Trabzon ispratio Bašakšehir ka Evropi, Đalma zakucao Mersin (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 10.04.16. | 20:20

Remi na Crnom moru u duelu večitog i aktuelnog broja četiri

Uoči skoro svake sezone u Turskoj, izvesno je da se tri velikana iz Istanbula bore za titulu, a da je Trabzon prvi kandidat za četvrto mesto. Ove sezone se to promenilo. Trka istanbulskih velikana je spala na dva kandidata pored očajnog Galatasaraja i senzacionalne Konje, a status četvrtog kluba po svemu prikazanom zaslužuje istanbulski Bašakšehir.

Izabrane vesti

Bašakšehir od početka sezone dokazuje da je zreo za plasman u Ligu Evrope, a danas je to pokazao i na gostovanju Trabzonu. Posrnuli velikan sa obale Crnog mora je danas propustio i poslednji voz za Evropu. Bašakšehir je izborio remi 1:1 i pobegao petopaslrianom Osmanliju na četiri boda razlike.

Gosti su čak i poveli u Trabzonu pošto je Ajhan pretvorio u gol korner Emrea Belezoglua. Bilo je to u osmom minutu, a pola sata kasnije, domaći tim je izjednačio. Akakpo je pogodio na asistenciju Hurmačija, ali to je bilo sve od Trabzona.

Genčlerbirligi je na gostovanju Mersinu nastavio dobre rezultate od dolaska Ibrahima Uzulmeza na klupu. Klub iz prestonice je kao gost deklasirao fenjeraša sa 3:1. Apsolutni junak meča je bio gostujući napadač Đalma. Reprezentativac Angole je dao dva i namestio jedan gol za lagan trijumf svog tima. 

SUPER LIG - 28. KOLO:

Gacijantep - Sivas 0:1 (0:1)
/Šaešue 45+1/

Subota:

Osmanli – Eskišehir 0:0

Galatasaraj – Rize 1:1 (0:0)
/Čolak 88 - Tušinski 93/

Konja – Fenerbahče 2:1 (1:1)
/Rangelov 2, Kamdali 85 - Fernandao 41/

Nedelja:
Mersin – Genčlerbirligi 1:3 (0:2)
/Pedrijel 90 - Stanku 17, Đalma 45+1, 79/

Kajzeri – Antalija 0:0

Trabzon – Bašakšehir 1:1 (1:1)
/Akakpo 37 - Ajhan 8/

Ponedeljak:

18.00 Ahisar – Kasimpaša
19.00 Bešiktaš - Bursa


tagovi

TurskaTrabzonSuper liggenčlerbirligiEvropaĐalma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara