"Saša Ilić u duelu sa Reganom"
"Saša Ilić u duelu sa Reganom"

Trampa na pomolu: Regan od sutra Zvezdin, Onjilo ide u Kruševac

Vreme čitanja: 1min | pon. 14.07.14. | 11:48

Sportski žurnal piše da je posao veoma blizu zaključenja

Saša Ilić u duelu sa ReganomVezista Napretka Obeng Regan sve je bliže transferu u Crvenu zvezdu! Poslednjih dana vođena je velika diplomatska borba na relaciji Beograd - Kruševac, a epilog svega trebalo bi da bude dolazak mladog fudbalera iz Gane na Marakanu.

Kako piše Sportski žurnal u razgovore je uključen i napadač crveno-belih Ifeani Onjilo, koji bi mogao u drugom pravcu i to kao pozajmljeni igrač. Čelnici Napretka već dugo imaju Nigerijca u tefteru i smatraju da bi bio odlično rešenje za navalu. Ukoliko se sve uklopi i oni sitni detalji budu dogovoreni moglo bi da se dogodi da Regan već u utorak stigne na naš najveći stadion.

Izabrane vesti

Da podsetimo, novi trener Crvene zvezde Nenad Lalatović veoma dobro poznaje Obenga Regana, pošto su sarađivali dok je ovaj vodio Kruševljane. Od njega se očekuje da već u prvoj sezoni po dolasku bude jedan od nosilaca igre srpskog šampiona.

Regan je, dakle, na putu, a oko transfera Miloša Bosančića ne trebalo više da bude dileme, navodi isti izvor i tvrdi da obeštećenje neće biti problem za crveno-bele. 

(foto: MN Press)


tagovi

SuperligaSrbijaObeng ReganNapredak KruševacMiloš BosančićIfeani OnjiloFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara