Ivan Kuljić
Ivan Kuljić

Trener Brodarca zadovoljan: Oni su skup internacionalaca, bio je spektakl

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.02.18. | 21:12

“Mislim da je na konačan rezultat uticao veliki broj individualnih grešeka zbog nedostaka takmičenja”, rekao je Kuljić

Sastav Milana Kuljića pružio je više nego dostojan otpor protivniku slavnog imena i pokazao da se nije slučajno našao u plej-ofu Lige šampiona za mlade timove. Mančester junajted je objektivno kvalitetniji tim, ali je Brodarac pokazao da je u stanju da se nosi sa timovima iz fudbalski najrazvijenijih zemalja. Šef struke nije nezadovoljan.
"Mislim da je na konačan rezultat uticao veliki broj individualnih grešeka zbog nedostaka takmičenja. Oni su usred takmičenja, što je u velikoj meri odredilo tok meča. Sa druge strane, srećan sam i ponosan što smo do kraja utakmice težili tome da postignemo gol", rekao je Kuljić.

Sam dolazak takvog kluba velika je stvar za srpsku prestonicu i srpski fudbal.
"Velika nam je čast da smo mogli da odmerimo snage sa tako slavnim renimiranim protivnikom. U ovom uzrastu Beograd i Srbija nisu mogli da vide tako veliki tim. To je skup internacionalaca, bio je pravi speltakl".

Izabrane vesti

Iako se radi o vršnjacima, iskustvo je ipak bilo na strani gostiju.
"Sigurno da imaju više iskustava u ovim internacionalnim utakmicama. Nama je ovo peta utakmica u ovom sastavu. Mi na igrače rođene 1998. godine ne možemo da računamo, za razliku od njih. Šteta što su prvi šut na naš gol uspeli da iskoriste. Šteta što nismo dali jedan gol, jer bi u završinici meča bilo interesantno videti kako bi se ponašala dva tima. Od njihovih 11 startera, mislim da su petorica ili šestorica igrala za ekipu do 23 godine Junajteda pre samo nekoliko dana", zaključio je Kuljić.

Nažalost, pred novinarima se nije pojavio niko iz gostujućeg sastava, jer su žurili na avion za Mančester.

Piše: Nenad JOVANOVIĆ;
Foto: Star Sport.


tagovi

BrodaracOrlovi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara