"potpisali Docić, Mašović i Kajević"
"potpisali Docić, Mašović i Kajević"

Tri nova lica na Brdu, Čuka hitno traži dvojicu napadača

Vreme čitanja: 2min | čet. 09.06.16. | 14:30

Potpisali Alen Mašović, Marko Docić i Asmir Kajević

potpisali Docić, Mašović i KajevićAlen Mašović, Marko Docić i Asmir Kajević za jači vezni red na Banovom brdu. Trojica novih igrača Čukaričkog i zvanično su danas predstavljeni javnosti. Međutim, mnogo više pažnje izazvala je informacija da je Aleksandar Pavlović prešao u Kopenhagen. Jer ona postavlja i jedno veliko pitanje: ko će u narednoj sezoni predvoditi navalu Čukaričkog?

Prošle sezone Pavlović je sa 18 golova bio najbolji strelac tima, iskusni Nenad Mirosavljević je okačio kopačke o klin... I baš danas iz uloge potpredsednika govorio i o trojici novajlija i o potrebni da se zakrpe rupe nastale njegovim penzionisanjem i Pavlovićevom prodajom.
"U potrazi smo hitno za napadačima. Istina je u da smo u deficitu, sigurno ćemo dovesti dvojicu napadača u narednih nekoliko dana, radimo na tome, jer je utakmica već za 20 dana. Potrebno je da to bude što pre, kako bi se što pre uklopili u koncepciju tima. Ima tu mlađih igrača koji mogu prinudno tu da zaigraju, ali nije to to. Opcija su i strani i domaći igrači", potvrđuje Mirosavljević.

Izabrane vesti

Ne krije ni da je sasvim moguće da ovog leta Čuku napusti još nekoliko starosedeoca. Filip Stojković, Dragoljub Srnić, Nemanja Stevanović... Za sve njih postoji interesovanje. Međutim, u popodnevnim časovima na Brdu je akcenat stavljen na tri nova lica.
"Upoznati su sa ambicijama i rastom našeg kluba, svojim kvalitetom su zaslužili da dođu u naše redove. Nisu dovedeni na reč, već smo ih temeljno pratili i odlučili da angažujemo. Nećemo dovoditi igrače samo da bismo ih doveli", kaže Mirosavljević.

Marko Docić je igrama u Javoru apsolutno zaslužio poziv učesnika kvalifikacija za Ligu Evrope u ovoj sezoni.
"Znam da sam došao u jedan od najvećih klubova u državi, daću sve od sebe da potvrdim kvalitet", rekao je odlični vezista, koji je potpisao ugovor na četiri godine.

Asmir Kajević na Banovo brdo stiže posle šest mesci provedenih u Rijeci.
"Hteo bih da pohvalim klub, kao i da se zahvalim što mi je ukazao šansu. Ozbiljan, evropski projekat, nadam se da ćemo obostrano biti zadovoljni. Bio sam u Cirihu tri i po, u Rijeci šest meseci. Kroz karijeru sam igrao na svim pozicijama u vezi. Nemam nikakav problem, šta trener odluči to ću igrati", rekao je Kajević posle potpisivanja dvogodišnjeg ugovora.

Sličnog je mišljenja i brzonogi Alen Mašović, koji je parafirao na četiri sezone.
"Velika je čast i zadovoljstovo. Klub raste iz godine u godinu, nadam se da ću opravdati poverenje uprave kluba, ovo je još jedan veći korak za mene. Siguran sam da ću bolje odigrati nego u Voždovcu. Tamo sam imao malo problema sa zglobom i nisam mogao da dam sve od sebe. Sada ću sigurno moći", rekao je Mašović.

(FOTO: FK Čukarički)


tagovi

SuperligaSrbijaNenad MirosavljevićMarko DocićČukaričkiAsmir KajevićAlen Mašović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara