"Branko Jovičić u dresu čačanskog Borca"
"Branko Jovičić u dresu čačanskog Borca"

Tri runde pregovora: Partizan i Branko Jovičić - moguće je

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.06.17. | 16:34

Crno-beli jačaju vezni red prvotimcem Akmara

Branko Jovičić u dresu čačanskog BorcaPartizan na dva razboja. U potrazi za šefom sturke i za pojačanjima. A dok se čeka epilog oko verovatnog imenovanja Ilije Stolice u naslednika Marka Nikolića, crno-beli su u poodmaklim pregovorima sa - Brankom Jovičićem.

Prema saznanjima MOZZART Sporta postoji obostrana želja za saradnjom i više nego realna mogućnost da prvotimac Amkara iz Perma pojača klub iz Humske 1 u predstojećem prelaznom roku. Jovićić je igrač po ukusu sportskog sektora i bez obzira ko bude trener u taboru novog prvaka Srbije ozbiljno razmišljaju o njegovom angažmanu.

Izabrane vesti

Toliko ozbiljno da su sa zastupnicima Branka Jovičića nedavno obavljene dve runde pregovora. Signali za saradnju su pozitivni. Pogotovo što je sve počelo još zimus, kad je postojala mogućnost da crno-bele napusti Everton Luiz i da ga na mestu zadnjeg veznog zameni nekadašnji prvotimac čačanskog Borca i austrijskog LASK-a. Kontakti su nedavno obnovljeni i kako sad trenutno stvari stoje čeka se imenovanje novog trenera, a potom i završni pokušaj angažmana 24-godišnjeg veziste, koji je bio na listi želja crno-belih i pre dva leta, dok je na klupi sedeo Zoran Milinković, a deo stručnog štaba bio Ilija Stolica.

Partizan juri Muslinovog pika: Jovičić na Partizanovom skeneru! (VIDEO)

Jovičić je tad produžio saradnju sa Amkarom - gde ga je, inače, doveo sadašnji selektor Srbije, Slavoljub Muslin - a kako ulazi u završnu godinu ugovora ovo je poslednja šansa za Ruse da ga prodaju. Cena, kako se može čuti, nije ograničavajući faktor, crno-beli mogu da plate nekoliko stotina hiljada evra koliko traže u Permu i sve navodi na zaključak da bi do zvaničnog početka prelaznog roka Partizan mogao da osveži srednji red.

Jovičić je pre, pomenutih klubova, igrao dve sezone za čačanski Borac, a na Topčiderskom brdu bi imao konkurenciju u vidu Evertona Luiza i Milana Radina, pošto je plan rukovodstva da dobre partije Marka Jevtovića unovče inostranim transferom.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Amkar PermBranko JovičićEvropaFK PartizanPremijer ligaRusijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara