""
""

Tri Srbina i Zidan među 21 razočaranjem sezone

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.11.17. | 21:37

Marka izabrala najgore poteze španskih prvoligaša

Prošla su skoro tri meseca od početka španske Primere. Odigrana je skoro trećina španskog prvenstva i najuticajniji sportski medij na Pirinejima, madridska Marka samtra da je vreme za prvu procenu urađenog u letnjem prelaznom roku.

Izabrane vesti

Uzimajući u obzir cene, očekivanja i učinak novajlija, Marka je sastavila listu od 21 razočaranja iz letnjeg pojačanja. A na njoj se nalaze i trojica srpskih fudbalera: Filip Manojlović, Saša Lukić i Nemanja Maksimović.

Manojlović je na sedmom mestu neslavne liste. Navodi se da ga je Hetafe platio 1.200.000 evra i video u njemu potencijalnog startera, a Srbin je trenutno treći golman i nije upisao ni munut u prvenstvu.

Lukić je na 14. mestu uz objašnjenje da još nije ni debitovao za Levante, a došao je kao pojačnje iz Torina.

Za Maksimovića (20. mesto) piše da je jedna od retkih loših vesti iz Valensijinog tima ove sezone i da je na terenu proveo samo 42 minuta.

Po izboru Marke, najgore pojačanje Primere je ofanzivac Burgi koji je stigao u Alaves kao jedan od ključnih igrača, ali od odlaska trenera De Bjazija ga nema na terenu. Iza njega je Emre Mor kojeg je Selta platila 14.000.000 evra Borusiji, ali nije standardan kod Unzuea. Sledi Enco Zidan koji takođe ne igra kod De Bjazija u Alavesu.

Među najgorim pojačanjima su još: Đerar Valentin (Deportivo), Kostel Pantilimon (Deportivo), Paulo Oliveira (Eibar), Bruno (Hetafe), Aleks Garsija (Đirona), Marlos Moreno (Đirona), Toledo (Las Palmas), Vitolo (Las Palmas), Kabako (Levante), Aleks Alegrija (Levante), Borha Baston (Malaga), Čekini (Malaga), Nolito (Sevilja), Murijel (Sevilja) i Semedo (Viljareal). 


tagovi

Filip ManojlovićHetafeLevanteNemanja MaksimovićPrimeraSaša LukićŠpanijaValensija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara