Napadač Kaena Diomand
Napadač Kaena Diomand

Tuluzu gori pod nogama

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.04.18. | 13:17

Kaen sa velikim ambicijama dočekuje zaostali meč 33. kola

Kaen ima tri boda više od Tuluza (prvog iznad crte u Ligi 1) i veliku želju da se večerašnjom pobedom približi sredini tabele. Od 18.45 časova na programu je zaostali meč 33. kola, koji je bio odložen zbog obaveza domaćina u Kupu Francuske.

Trener Kaena Patris Grand komanduje napad u nameri da se pobegne sa 15. mesta i ušuška u sredini koja je na početku sezone označena kao glavni cilj.
"Želim da završimo sezonu na što boljoj poziciji na tabeli. Ako budemo dobri danas preskočićemo Anže i zato moramo da pobedimo Tuluz. Biće napeto, borbeno, nadam se da će biti i bodova za nas. Tuluz se bori za život i na papiru ima jak sastav. Doćiće s namerom da pobede", oprezan je Grand.

Izabrane vesti

Trener Kaena ima manjih kadrovskih problema, pod znakom pitanja su Bazil, Kuanku, Mbeng i Hrvat Ivan Santini, koji su povređeni, dok Tuluz stiže sa najjačim snagama bez većih kadrovskih problema. U prvom delu sezone Tuluz je glatko slavio sa 2:0, a u poslednje vreme igra nešto bolje od Kaena pa izbegnite keca, ako ne morate.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:45 5008 FRA 1 Caen - Toulouse kmb X2&2+ (-) 2,00
Ukupna kvota2,00

FRANCUSKA 1 - zaostali meč 33. kola

18.45: (2,75) Kaen (2,90) Tuluz (2,90)

Foto: Action Images


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara