""
""

Turci ucenjuju Jevtovića!

Vreme čitanja: 1min | uto. 16.01.18. | 09:10

Antalija odugovlači sa prodajom krilnog napadača Crvenoj zvezdi

Pre mesec dana izgledalo je da je transfer na Marakanu samo stvar formalnosti i da je Milan Jevtović novi fudbaler Crvene zvezde. Čekalo se da mu istekne pozajmica u Rozenborgu, da se vrati u tursku Antaliju i odatle sa papirima u Beograd, ali...

Izabrane vesti

Turski klub je zapao u finansijske probleme, otišli su Sandro, Menez i još neke zvezde, a status mnogih fudbalera koji su pod ugovorom sa Antalijom, među kojima je sam Jevtović, se značajno promenio, do te mere da je transfer u redove lidera Superlige sada postao neizvestan, prema informaciji Sportskog žurnala.

Jevtoviću je, navodno, uprava Antalije postavila ultimatum - da oprosti ogroman dug kako bi dobio dozvolu da pređe u Crvenu zvezdu. To je igrača dovelo u nezgodnu poziciju pa se pojavila neizvesnost oko transfera u Ljutice Bogdana, podvlači Žurnal.

Isti list navodi da je Crvena zvezda još u decembru spremila obeštećenje od 600.000 evra, ali da je, kada je posao trebao da se završi, Antalija promenila upravu i značajno zakomplikovala čitav posao.

Transfer u Zvezdu nije definitivno propao, Jevtović i dalje ima veliku želju da zaigra u timu zajedno sa kumom Brankom Jovičićem, a narednih dana videćemo da li će se ta ambicija i zvanično ostvariti.

(FOTO: uz dozvolu Rozenborga)


tagovi

FK Crvena zvezdaMilan JevtovićSrbijaSuperligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara