""
""

Tužan rasplet...

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.17. | 21:10

U igri je bilo ukupno 245.500.000 evra

Ništa od tri očekivane transfer bombe u finišu prelaznog roka! Tri sata pred zatvaranje letnje fudbalske pijace, situacija je takva da Toma Lemar, Virdžil van Dajk i Aleksis Sančez neće promeniti klubove.

Izabrane vesti

Poslednje vesti sa Ostrva glase da je Sautempton i definitivno ostao čvrst pri stavu da ne proda Van Dajka. Ni za 80.000.000 evra koliko je Liverpul bio spreman da plati na kraju. Isto važi i za Čelsi, Mančester Siti i ostale klubove koji su zeleli holandskog štopera. Van Dajk je baš naljutio Sautempton ponašanjem ovog leta i klub je tvrdoglavo odbio sve ponude. Što nije bilo lako s obzirom na količinu novca koju su mogli da inkasiraju... Ne verujemo da će Van Dajk opet imati ovakvu šansu. Ovo se dešava jednom u karijeri.

Liverpul je izvisio i za drugu veliku metu - Tomu Lemara! Francuz iz Monaka nije želeo u Arsenal bez obzira to je Monako prihvatio Vengerovu ponudu od 100.000.000 evra koja je poslata danas popodne. Pre toga je Lemar dogovorio transfer u Liverpul koji je nudio 75.000.000 evra i Monako je bio na pragu da pristane kada se umešao Arsenal. Na kraju je Arsenal pokvario posao Liverpulu, a Lemar je pokvario posao Mančester Sitiju.

Odbijanjem da pređe u Mančester Siti, Monakov ofanzivac je stopirao prelazak Aleksisa Sančeza u Mančester Siti. Venger je već bio kapitulitrao pred Sitijevom ponudom od 65.000.00 evra, Aleksis je u Čileu čekao rasplet i da ekspresno završi prglede i potpiše ugovor sa Sitijevim ljudima koji su doputovali, ali je sve propalo na kraju. Kako Venger nije uspeo da dovede Lemara, rešio je da stopira prodaju Sančeza i rizikuje da ga narednog leta izgubi bez obeštećenja.

Tri velike transfer bombe nisu eksplodirale. Osim u slučaju da dođe do velikog preokreta u poslednjim trenucima fudbalske pijace... 

(FOTO: Action images)


tagovi

Toma LemarPremijer ligaMančester SitiLiverpulLiga 1FrancuskaEngleskaArsenalAleksis Sančez

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara