U Humskoj očekuju više od 20.000 gledalaca protiv Bešiktaša

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.08.18. | 10:42

Prodaja ulaznica ide triput bolje nego za revanš sa Nordsjilandom

Utakmica za sladokusce. Posle četiri godine dolazi Bešiktaš u Beograd, imaće Partizan priliku da mu vrati milo za drago (dupli poraz u grupnoj fazi), a imaće i snažnu podršku sa tribina, jer prema informacijama iz Humske 1 prodaja ulaznica za prvi susret plej-ofa Lige Evrope ide boljeg od očekivanog.

Toliko bolje da je zaključno sa utorkom prodato tri puta više ulaznica nego za revanš sa Nordsjilandom, a kako u klubu najveću navalu očekuju na dan utakmice izvesno je da će tribine stadiona na Topčiderskom brdu biti dobro popunjene. Opet, ne i krcate, pošto u Partizanu očekuj posetu veću od 20.000 gledalaca.

Izabrane vesti

Ulaznice se mogu kupiti u prodavnici Tiktetlajna, u Bulevaru Milutina Milankovića 1, lokal 46 (od 9 do 18 časova), zatim na prodajnom mesto Tržanog centra „Stadion“ na Voždovcu, na info pultu (od 10 do 22 časa), preko sajta www.ticketline.rs, telefonski na broj 011/20-30-570, kao i na blagajnama stadiona Partizana (od 10 do 18 časova, a na dan utakmice do početka meča, zakazanog za 20.30). Cene su: 700 dinara za južnu i severnu, 1.000 za bočne delove zapadne i istočne, a 1.500 dinara za centralna mesta na tribinama, uz napomenu da su pozicije u ložama 5.000 dinara.

Partizan je pozvao navijače da se ponašaju fer i sportski, da ne poosežu za političkim parolama, jer je klub pod uslovnom kaznom UEFA, a vredi podsetiti da na osnovu preporuke Evropske kuće fudbala neće u četvrtak biti gostujućih pristalica u Humskoj, kao što ni 30. avgusta neće biti Grobara na Vodfon areni u Istanbulu.

FOTO: MN Press


tagovi

kvalifikacije za Ligu EvropeGrobariulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara