"Čini se - čist penal"
"Čini se - čist penal"

U Interu grme na sudije – Luka Bonti nas pokrao za pobedu u Derbiju dela Madonina! (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.04.15. | 10:03

“Napucana“, odgovara Luka Antoneli, iako se čini da su Nerazuri ovoga puta u pravu

Čini se - čist penalRemi bez golova kao testament ponora u kojem su velikani iz Intera i Milana, iako je po mnogima ono što su i jedni i drugi pružili u nedeljnom Derbiju dela Madonina možda i iznad nivoa dosadašnjeg toka sezone. U Interu ipak nisu zadovoljni, jer smatraju da ih je sudija Luka Bonti pokrao za pobedu.

Pre svega jer nije svirao penal posle očiglednog igranja rukom Luke Antonelija.
"To sa penalom je bilo najgore! Bio sam šokiran. Tako očigledan. Šta su sudije radile ako to nisu videle? U derbiju takav previd ne sme da se desi. Previše je to teška greška. Previše teška", kategoričan je bio kapiten Neroazura Andrea Ranokja, a ni trener Roberto Manćini nije mogao da se pomiri sa nepravdom.
"Čist penal! Bez mrlje. Isti penal je nama sviran posle igranja rukom Fredija Gvarina prošle nedelje. Tada je sudija ocenio da je bilo namere. Zašto sada nismo videli istu odluku? Nemam običaj da se žalim, ne radim to posle svake utakmice, ali..."

Izabrane vesti

Sam Antoneli je pak priznao da je igrao rukom, ali da namere nije postojalo i da stoga penala nije ni trebalo da bude.
"Ernanes i ja smo bili jedan do drugog, sudarili smo se u kretnjama i lopta me je pogodila u ruku. Ali prosto nisam mogao da joj se sklonim s puta".

Procenite sami...


tagovi

Serija ARoberto ManćiniMilanLuka BontiLuka AntoneliItalijaInterEvropaAndrea Ranokija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara