"Nenad Milovanović"
"Nenad Milovanović"

U Lučanima zbunjeni: Niko nas nije pitao kad ćemo igrati sa Zvezdom

Vreme čitanja: 2min | uto. 29.11.16. | 13:29

Trener Mladosti pak veruje da će Milan Bojović u četvrtak nastaviti golgetersku seriju

Nenad MilovanovićZbunjeni su u Lučanima odlukom Zajednice Superlige Srbije da se meč 18. kola između Crvene zvezde i Mladosti, umesto u sredu - kad i sve ostale utakmice vanredne runde - odigra u četvrtak, od 18 časova. Tim pre što ni iz Zajednice, ni sa Marakane, nije naveden razlog zbog kojeg je došlo do pomeranja..

Otuda i rekacija šefa stručnog štaba tima iz Dragačeva Nenada Milovanovića.
Smeta nam što ne igramo u sredu, jer je mala pauza do sledećeg meča protiv Metalaca. Niko nas nije pitao ništa. Trebalo bi da postoji red, da i nas konsultuju“, smatra Milovanović u izjavi za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

--->>> MOZZART kvote 2708: Crvena zvezda - Mladost 1 (1,23), X (6,25), 2 (9,50)

Gosti će ipak u dobrom raspoloženju doći u Beograd, ohrabreni sa tri pobede u minule četiri runde.
Uvek sam optimista, ali realan. Zvezda je apsolutni favorit. Prednost crveno-belih je kvalitet igrača, podređivanje kolektivu, domaći teren... Mi smo rasterećeni, podstrek nam je igranje na najvećem stadionu pred velikim brojem navijača, menadžera i televizijskim auditorijumom. Na sastanku sam igračima poručio da je meč sa Zvezdom njihov. Da uđu rasterećeno, igraju bez kompleksa, sprovedu taktičke zamisli na najbolji način“.

Milan Bojović, Saša Jovanović i Obijora OditaMilovanović se najviše uzda u napadača koji pod njegovim vođstvom igra kao preporođen. Reč je o Milanu Bojoviću, strelcu osam superligaških golova, trenutno drugoj puški lige, koji je na poslednja dva susreta dao četiri komada.
Želja njegova, a i moja je da poveća golgeterski saldo već u Beogradu. Nije prošao pripreme. Samo da bude zdrav i nastavi da daje golove. A već je u formi“.

Mnogi se pitaju hoće li Lučanci imati posbne premije u slučaju da iznenade favorita.
Ne odustajemo od Pravilnika o premiranju. Nemamo specijalnih premija za večite rivale“, dodao je Nenad Milovanović.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Zajednica superligašaSuperligaSrbijaNenad MilovanovićMladost LučaniMilan Bojović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara