""
""

Ukleta Viola! Kada ćemo opet videti tandem Gomez - Rosi?

Vreme čitanja: 2min | pon. 22.09.14. | 21:20

Posle Đuzepea Rosija i druga zvezda u napadu Fiorentine je opet na listi povređenih

Kao da je neko bacio kletvu na Fiorentinu! Pre godinu i kusur dana Viola je u napadu uparila Đuzepea Rosija i Marija Gomeza na opšte oduševljenje navijača koji su očekivali da tandem bude makar na nivou onog Mutu - Đilardino.

Izabrane vesti

Međutim, bajkoviti snovi su se pretvorili u košmar! Kao da je neko prokleo sjajni napadački tandem Viole. Na početku prošle sezone, Super Mario i Pepito su odigrali tri prvenstvene utakmice u tandemu posle čega je krenuo pakao sa povredama. Prvo se povredio Gomez, pa Rosi, pa opet Gomez... I tako je prošla cela sezona da više nisu nijednom zaigrali, a povrede su ih koštale i odlaska na Mundijal.

Ništa bolje sreće nisu bili ni na početku ove sezone. Rosi je opet povredio koleno uoči sezone, Gomez je odigrao prva tri kola u Seriji A, a danas je opet usledila loša vest za Violu. Nemački napadač je minulog vikenda povredio butni mšić zbog čega ga očekuje odsustvo sa terena u narednih mesec dana.

Očajne vesti za trenera Montelu koji se kockao u minulom prelaznom roku i na kraju odlučio da ne kupuje napadača sa nadom da će zadravlje poslužiti Rosija i Gomeza. Čak se odrekao i mladog Hrvata Anta Rebića koji je pozajmljen Lajpcigu.

Montela sada na raspolaganju od napadača ima samo mladog Senegalca Kumu Babakara i neubedljivog Marokanca Munira El Hamdauija.

Moguće je da Viola ipak posegne za dovođenjem napadača. Naravno, u obzir dolaze samo slobodni igrači, a već se spekuliše o imenima Uga Alemide i Inosenta Emeghare koji je branio boje lokalnih rivala Sijene i Livorna.  

(FOTO: Action images)


tagovi

Đuzepe RosiEvropaFjorentinaItalijaMario GomezSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara