""
""

Đuričković uzeo Džigijev broj! U Partizanu kažu to je igrač plemenitog kova...

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.06.16. | 12:44

"Očekujem da se što pre izborim za svoje mesto u timu", poručio 24-godišnji ofanzivni vezista

Juče paraf na trogodišnji ugovor - danas promocija! Partizan je u Humskoj predstavio prvo pojačanje za narednu sezonu. Ofanzivni vezista Petar Đuričković (24), đak Zvezdine omladinske škole i dojučerašnji prvotimac niškog Radničkog kazao je da ne očekuje problem s prilagođavanjem jer će mu u tome pomoći Darko Brašanac kojeg poznaje iz mlađih kategorija, kao i Saša Marjanović, koji je zajedno sa njim u paketu stigao među crno-bele.

Đuričković će nositi broj 11 na dresu, čime će praktično naslediti Nikolu Ninkovića...
"Ovo je veliki iskorak u mojoj karijeri. Očekujem da u uslovima koje Paritzan ima i uz struku koju poseduje, napredujem što je više moguće. Takođe očekujem da se što pre izborim za svoje mesto u timu, trudiće su se da na svakom treningu dam maksimum. Nadam se tituli, što je prioritet, a onda da odbranimo kup i što duže igramo u Evropi", izjavio je Đuričković.

Izabrane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev kaže da dolazak Petra Đuričkovića nije nikakvo iznenađenje jer su se razgovori na tu temu vodili nekoliko meseci...
"On je igrač plemenitog kova, ima sve potrebne karakteristije za Paritzan, školovan je igrač. Radnički ima istorijsku sezonu, a Petar je jedan od dva najbolja igrača tog tima. Ubeđen sam da će nam doneti ono što nam je nedostajalo minule sezone", poručio je Iliev.

Saša Marjanović uspešno je jutros prošao medicinske preglede i sutra će biti predstavljen...

(FOTO: Star sport)


tagovi

SuperligaSrbijaPetar ĐuričkovićFK PartizanIvica Iliev

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara