""
""

US OPEN, dan šesti: Berdih siguran protiv Garsije Lopeza

Vreme čitanja: 2min | sub. 05.09.15. | 16:36

Vinsen Konja, novinar francuskog Lekipa specijalno za MOZZART Sport prognozira neke od duela tokom šestog dana Ju-Es opena.

Vensan Konja, ugledni novinar francuskog L’Ekipa, za MOZZART Sport prognozira ishod mečeva tokom petog dana Ju-Es opena.

Rišar Gaske (Francuska) – Bernard Tomić (Australija)

Izabrane vesti

Prognoza: Gaske u četiri

Neizvestan meč u najavi. Rišar je u prošlom kolu savladao Robina Hasea, iako je izgubio prvi set. Posle odličnog rezultata i plasmana u polufinale Vimbldona, na američkom bezonu nije blistao. Čini mi se da polako pronalazi pravi ritam, mada je imao fizičkih problema u meču protiv Hasea. Tomić je sa druge strane trebalo rutinski da dobije Hjuita u tri seta, a onda je po običaju sam sebe uvalio u probleme. Na kraju je spasio i meč lopte i prošao dalje. Gaske je mnogo konstantniji i verujem da će mu to na kraju doneti pobedu.

Kevin Anderson (Južna Afrika) – Dominik Tim (Austrija)

Prognoza: Anderson u četiri

Dominika Tim je jedan iz generacije mladih igrača, koji mi se neobično dopada. Solidan servis, odlični osnovni udarci, posebno mi se sviđa forhend. Osvojio je ove godine tri titule, istina na šljaci, ali to je pokazatelja da napreduje. U prva dva kola je pokazao da na njega može ozbiljno da se računa. Andersonu bi uslovi ovde trebalo više da odgovaraju. Ima odličan servis, mada je dugo tražio sebe posle Vimbldona. Austrijanac je dobar, ali ipak očekujem pobedu iskusnijeg Andersona.

Tomaš Berdih (Češka) – Giljermo Garsija Lopes (Španija)

Prognoza: Berdih u tri

Vreme je da Tomaš Berdih uradi nešto značanije na Ju-Es openu. Čeh u prva dva kola nije izgubio ni set. Kada mu idu servis i forhend može da pobedi bukvalno svakoga. Garsija Lopes je dobar igrač, ali jednostavno mislim da u ovom trenutku nema dovoljno jaka oružja da pobedi Čeha. Mislim da će Berdih relativno lako izboriti mesto među 16 najboljih.

Varvara Lepčenko (SAD) – Mona Bartel (Nemačka)

Prognoza: Lepčenko u dva

Prilično neočekivan meč treće runde. Lepčenko je bila bolja od Ukrajinke Curenko, koja je eliminisala Lusi Safarovu. Međutim, već u prvom kolu je zbrisala Belgijansku Flipkens i najavila da je u dobroj formi. Mona Bartel je u tri seta savladala Govorovu. Međutim, Nemica već dugo vremena ne uspeva da pokaže pun potencijal. Na osnovu viđenog do sada prednost dajem Varvari Lepčenko.

Samanta Stosur (Australija) – Sara Erani (Italija)

Prognoza: Stosur u tri

Samanta Stosur gaji izrazito ofanzivan stil. Kada god ima priliku napada. Servis joj je ubojito oružje. Ovde je osvojila svoju jedinu gren slem titulu i uslovi joj sigurno odgovaraju. Erani je odličan igrač u dublu, ali kada igra u singlu mnogo više voli da se brani, nego da napada. Samanta je bila impresivna u prva dva kola, zbog toga verujem da će na kraji slaviti.Maksmović bila peta sa 144,2 kruga.


tagovi

US openTomaš BerdihČeškaBernard Tomić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara