""
""

Utreht lansira senzaciju - stiže Vesli Snajder?!

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 20:51

Kakva vest

Praktično od početka prelaznog roka spekuliše se mnogo o tome gde će Vesli Snajder da nastavi karijeru? Skoro pa najrealniji je bio povratak u Seriju A, šuškalo se i o transferu u Premijer ligu, pa čak i povratku u svoj Ajaks, ali na kraju naredna stanica prekaljenog holandskog asa mogao bi da bude - Utreht!

Izabrane vesti

Potpuno neočekivanu informaciju lansirao je RTV Utreht, koji tvrdi da je transfer na pragu realizacije! U klubu nisu želeli da demantuju, ni da potvrde ovu vest, ali su se obratili javnosti kratkom porukom:
„Ako bude novosti, bićete odmah obavešteni“.

Jon van Zveden, član Upravnog odbora Utrehta i dobar prijatelj prvog čoveka kluba Fransa van Seumerena, zapalio je srca navijača informacijom da je transfer jako blizu realizacije, a šuška se čak i o tome da bi sve moglo da bude završeno u naredna 72 časa.

Podsetimo, Snajdera je nedavno zvala i češka Sparta, koju sa klupe vodi Andrea Stramaćoni, tek sporadično pominjalo se i o transfer u MLS, dok je Sampdorija od starta leta figurirala kao glavni kandidat da potpiše gigantsko pojačanje. Ali, izgleda da je nostalgija učinila svoje i da Snajder želi da se vrati u Erediviziju. Doduše, ne u klub koji mu je dao sve, pošto su u Ajaksu razmišljanja da treba forsirati talentovane igrače, te da će ulogu mentora imati Klas Jan Huntelar

Snajder je od pre neki dan slobodan igrač, pošto se sporazumno rastao sa Galatasarajem, klubom u koji je stigao posle trofejnog pohoda sa Interom. 

Kakvo bi pojačanje mogao da dobije Utreht!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Vesli SnajderUtrehtHolandijaEvropaEredivizija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara