""
""

Uzimajte kad vam se Drogba nudi, šta čekate?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 09.01.17. | 15:43

Legendarnom veteranu istekao ugovor, sada je slobodan igrač i hoće da ispuni obećanje dato pre 12 godina

Svojevremeno jedan od najboljih napadača sveta Didije Drogba, iako ima 38 godina, nema nameru da kaže zbogom fudbalu, već je izrazio želju da se vrati u Marselj.

Izabrane vesti

Drogba je slobodan na tržištu posle odlaska iz kanadskog Montreala i klubu sa Velodroma ponudio je svoje usluge.
"Postoji opcija da se vratim u Francusku, ali ne mogu ništa više da kažem. Nadam se da ću ispuniti obećanje jednog dana i vratiti se na Velodrom. O tome se priča 12 godina, tačnije kada sam prešao u Čelsi", rekao je Drogba za Kanal plus.

Golgeter iz Obale Slonovače samo godinu dana proveo je u Marselju, iz kog je obezbedio veliki transfer u Čelsi, gde je dostigao visine.
"Voleo bih da se vratim kao igrač u Marselj. Uradio sam sve što je bilo do mene, ali ne mogu da nateram upravu da to učini. Sve je na čelnicima Marselja, i dalje me služe noge, imam kontrolu lopte kao da sam na početku karijere".

Drogba je u londonskom klubu u dva mandata postigao 162 gola na 371 utakmici, i dao veliki doprinos osvajanju četiri titule Premijer lige i Lige šampiona, u čijem finalu je protiv Bajerna bio strelac gola za produžetak, a potom je realizovao odlučujući udarac u penal seriji.

Tokom karijere igrao je još za Le Man, Gengan, Šangaj Šenhua i Galatasaraj.

(foto: Action Images)


tagovi

Didije DrogbaEvropaFrancuskaLiga 1međunarodni fudbalMarselj

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara