""
""

Veliki dan za braću Srnić: Navijamo za Zvezdu, hoćemo skalp Partizana! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 22.03.15. | 11:23

"Dragoljub i ja smo veoma srećni, jer ćemo obojica početi meč, što nije bio slučaj prethodni put, u Humskoj", istakao je talentovani vezista Čukaričkog

Čukarički od 17 časova na Banovom Brdu dočekuje Partizan, a pored toga što mu gostuje vodeći tim Superlige, dodatni motiv može se pronaći u činjenici da je veliki broj igrača ovosezonske senzacije domaćeg takmičenja  u detinjstvu navijalo za Crvenu zvezdu.

Slavoljub Srnić je igrao za crveno-bele pre nego što je došao u tim trenera Vladana Milojevića, kao i njegov brat blizanac  Dragoljub.
"Kao i svaki navijač Zvezde, voleo bih da pobedimo Partizan. U Čuki ima još nekoliko momaka koji navijaju za crveno-bele, pa će i oni imati dodatni motiv za ovaj meč. Naravno, ne samo zato, želimo da pobedimo i za Čukarički, za ovu sjajnu ekipu. Međutim, mnogo se plašimo prekida, posebno Drinčića, jer on uvek predstavlja opasnost. Imamo dobre skakače, reprezentativnog golmana, na koga smo svi ponosni, a i trudićemo se da ne pravimo faulove u opasnoj zoni. I pored toga što svako želi pobedu više nego išta, meni bi dodatno značila, jer bismo tako malo pomogli i Zvezdi", istakao je Slavoljub Srnić.

Izabrane vesti

Kako je istakao u razgovoru za MOZZART sport, i on i njegov brat će od početka utakmice napasti Partizan.
"Pripreme za meč su odlično protekle. Nadamo se pobedi. Dragoljub i ja smo veoma srećni, jer ćemo obojica započeti meč, što nije bio slučaj prethodni put u Humskoj. To je veliki dan za nas. Šteta što smo prethodni put izgubili, iako smo vodili, ovoga puta se nadamo da će biti drugačije".

U tom prethodnom porazu u prvom delu sezone u Humskoj, Slavoljub je postigao i pogodak, kojim je Čuka povela sa 2:1, pre nego što je poražena sa 2:4.
"Pa da, bio sam veoma srećan što sam prošli put dao gol Partizanu, ispunio sam svoju dečačku želju. Naravno, ovoga puta mi nije toliko bitno ko će ga dati, važno je samo da pobedimo. Bio bih srećan ko god da ga postigne, ali ne bi mi bilo krivo ni da ga ja dam (smeh prim.aut)“, poručio je Srnić.

(Foto Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlavoljub SrnićFK PartizanEvropaDragoljub SrnićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara