Vest iz Galicije: Dogovorili se Radoja i Aston Vila

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.12.18. | 15:48

Transfer već u januaru

Pominjali su se Fjorentina i SPAL, zatim nekoliko španskih klubova, ali izgleda da će Nemanja Radoja karijeru nastaviti u - Aston Vili!

Tako bar tvrdi lokalni radio Galega, sa sedištem u Galiciji - firma u sklopu velike kompanije TVG (televizija Galicija) - , kojem je Radoja čak dao i izjavu i potvrdio ova pisanja.
"Da, želim u Aston Vilu, ali još ništa nije gotovo, pošto se klubovi nisu dogovorili", poručio je Radoja

Izabrane vesti

Situacija je prilično otvorena što se Radojine budućnosti tiče. Njemu ugovor sa Seltom ističe za šest meseci, a pošto je odbio da produži saradnju, praktično je eliminisan iz prvog tima. Aston Vila je postigla dogovor s njim oko dužine ugovora i plate, mada detalji nisu objavljeni, a pitanje je da li će se transfer dogoditi u januaru ili na leto.

U julu bi Aston Vila mogla da angažuje Radoju bez obeštećenja, mada je treneru Kevinu Makdonaldu potreban sada, kako bi se klub vratio u trku za Premijer ligu. U tom slučaju, Aston Vila bi morala da plati obeštećenje, a Selta traži 3.000.000 evra. Pitanje je da li Selta sada može da dobije toliki novac, pošto Radoja ove sezone ne igra toliko, a i uskoro postaje slobodan igrač.

Na Vila Parku će, po svoj prilici, pokušati da izboksuje smanjenje obeštećenja, što bi moglo da bude ključ daljih pregovora.

Foto: Reuters


tagovi

Nemanja RadojaZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara