""
""

Viljareal odmah doveo zamenu za Bakambua! Iz Kine i tri puta jeftiniju

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.01.18. | 19:19

Žuta podmornica ekspresno reagovala i angažovala bivšu želju Intera

Viljareal nije mogao da odbije ponudu iz Kine za svoju udarnu iglu Sedrika Bakambua. Kineski Peking Guan je platio neverovatno obeštećenje od 40.000.000 evra za afričkog napadača i Viljareal je morao da pristane na takvu ponudu.  Ali je kao ozbiljan klub reagovao ekspresno i odmah našao zamenu...

Izabrane vesti

I to iz Kine! Bakambua će na Madrigalu zameniti kolumbijski napadač Rodžer Martinez. Reč je o malo poznatom napadaču u Evropi, ali prilično dobrom pred kojim je lepa karijera. Martinez ima 23 godine i poslednje dve godine je igrao za kineski Đijangsu u kojem je postigao 17 golova na 30 prvenstvenih utakmica. Dugo se pominjao kao potencijalno pojačanje Intera s obzirom da su Inter i Đijangsu u vlasništvu kineskog giganta Suninga.

Ipak, Viljareal je ekspresno reagovao i za obeštećenje pod 13.000.000 evra uspeo da dogovori transfer kolumbijskog reprezentativca koji je očigledno po kvalitetu prerastao fudbal u Kini. Pored njega, Viljareal je još ranije okončao pozajmicu turskog napadača Enesa Unala u Levanteu, tu su još oporavljeni Karlos Baka i Italijan Nikola Sansone, pa se može reći da je odlazak Bakambua pristojno nadoknađen.

(FOTO: Action images)


tagovi

ViljarealŠpanijaSedrik BakambuRodžer MartinezPrimerameđunarodni fudbalKinaĐijangsu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara