""
""

Virus Letnje lige ponovo pali Ušće

Vreme čitanja: 1min | čet. 25.08.16. | 15:04

U subotu i nedelju na beogradskom Ušću voze se kružne i drag trke na radost ljubitelja najbržeg sporta

Narednog vikenda, odnosno 27. i 28. avgusta na asfalt beogradskog Ušća vraća se Letnja liga. Treću, i ujedno poslednju ovosezonsku kružnu trku na Ušću, kao i prošli put, upotpuniće i sve popularnije drag trke.

Izabrane vesti

Kružne trke u subotu startuju sa početkom od 11.30 sati, kada će se voziti kvalifikacioni treninzi. Nakon završetka ovog dela takmičenja, program Letnje lige se seli na plato ispred Palate Srbija, odnosno nekadašnje zgrade SIV-a, gde će se voziti druga trka šampionata u trkama na 102 metra.

SAKSS je za nedelju od 09.30 zakazao trening, odnosno zagrevanje za glavni događaj dana - start trke koji je planiran za 12 sati. Isto kao i u subotu, oko 16 časova vozi se druga trka na 402 metra.

Staza na Ušću u prethodnih mesec dana pretrpela je manje izmene. Pre svega se misli na deonice sa novim asfaltom. Baš zbog toga takmičari smatraju da će ovoga puta nešto sporije prolaziti kultnom stazom, što zapravo znači da će svima biti potrebno neko vreme na navikavanje, što u perspektivi obećava dobre automobilističke okršaje na generacijskom stecištu nekada jugoslovenskih, a danas srpskih automobilista.

(FOTO: SAKSS)


tagovi

Trke UšćeSAKSSLetnja liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara