""
""

Vojvodina dobila ohrabrenje iz Grčke: Zvezda i Partizan su očajni, nemaju kvalitet, promašili su sa strancima

Vreme čitanja: 2min | sub. 24.09.16. | 14:33

„Realno je da moj bivši klub očekuje titulu“,poručuje Aleksandar Stanisavljević

Daleko od toga da nešto odlučuje, ali sutrašnji duel Crvene zvezde i Vojvodine daće delimičan odgovor na pitanje ima li snage tim Nenada Lalatovića da istraje u borbi sa večitima. Posmatrači sa strane tvrdi da je ovo ta sezona i da bi tim sa Karađorđa konačno mogao se sebe da skine prefiks večitog trećeg.

Možda i da napravi antologijski uspeh i posle 27 godina vrati titulu u Novi Sad. Bivši član Vojvodine, a sada grčkog Asteras Tripolisa Aleksandar Stanisavljević.
„Zvezda i Partizan nemaju kvalitet koji treba da krasi dva najveća srpska kluba. Naročito su očajni u ovoj sezoni, a uz to su promašili sa pojačanjima. Ovaj večiti derbi nisam stigao da ispratim, ali sam video pregled meča i zaista nisam impresioniran. Već poslednje četiri godine nema ni lepe igre, a ni pogodaka. Sve nešto na jedvite jade sa po jednim golom. Ako Vojvodina nije bolja od njih, onda je bar na istom nivou i realno je očekivati titulu“, rekao je Stanisavljević u izjavi za dnevnik Alo.

Izabrane vesti

KVOTE KLADIONICE MOZZART ZA DUEL CRVENE ZVEZDE I VOJVODINE

Levonogi bombarder je prošle sezone bio fatalan za Partizan. Zna šta očekuje njegove dojučerašnje saigrače na Marakani.
„Svaka utakmica na Zvezdinom stadionu je jako teška zbog pritiska i respekta prema protivniku, naročito kada igra na domaćem terenu. Mislim da Vojvodina može da se izbori sa tim, a i nema razloga da igra u grču. Momci su na prvom mestu na tabeli i bore se da ga zadrže. Ne vidim razlog zašto bi se branili i zašto ne bi išli na tri boda“, jasan je Stanisavljević.

(Foto Star Sport)


tagovi

FK VojvodinaSuperligaSrbijaEvropaAleksandar Stanisavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara