""
""

Vošino čudo od deteta u ruskoj Premijer ligi!

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.04.16. | 14:51

Talentovani štoper Dominik Dinga koji je sa 17 godina debitovao u kvalifkacijama za Ligu Evrope, karijeru nastavlja u Uralu

Još jedna neprocvetala Lala će stasavati pod suncem tuđeg neba. Vojvodina je prethodnih sezona imala mnogo slučajeva oldlazaka mladih igrača pre nego što ostave bilo kakav ozbiljniji trag u prvom timu, a tradiciju je nastavio Dominik Dinga.

Izabrane vesti

Talentovani 17-ogodišnji štoper karijeru nastavlja u ruskoj Premijer ligi. On je danas potpisao višegodišnji ugovor sa ruskim prvoligašem Uralom. Klub iz Perma igra više nego solidno ove sezone i zauzima osmo mesto na tabeli, ispred ekipa kao što Rubin ili moskovski Dinamo.

Dinga je za Ural potpisao kao slobodan igrač s obzirom da je pre dva meseca raskinuo ugovor sa Vojvodinom. Za Lale je debitovao prošlog leta u kvalifikacijama za Ligu Evrope protiv MTK, a u prvom delu sezone u Superligi je nastupio šest puta.
“Srećan sam što sam potpisao za Ural, jedva čekam da se dokažem u tako jakoj konkurenciji kao što je ruska Premijer liga”, rekao je Dinga po parafu ugovora.  

(FOTO: FK Ural)


tagovi

FK VojvodinaUralSuperligaSrbijaRusijaPremijer ligaEvropaDominik Dinga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara