""
""

Voždovac: Da budemo srpski Atletik Bilbao

Vreme čitanja: 1min | uto. 21.03.17. | 22:50

Zmajevi pozdravljaju odluku FSS-a o smanjenju stranaca u Superligi

Odluka Odbora za hitna pitanja FSS da smanji broj stranaca u Superligi sa šest na četiri otvorila je polemiku u srpskom fudbalu. Oni koji ih imaju puno se očekivano bune, dok oni koji nemaju nijednog, poput Voždovca, pozdravljaju ovakav potez.
“U potpunosti se slažemo sa odlukom FSS i mi kao klub imamo opredeljenje prvenstveno da forsiramo našu decu koja su ponikla u našem klubu, pre nego stranci koji ne mogu da naprave razliku na terenu”, konkretan je generalni direktor Goran Grkinić.

Izabrane vesti

Čelnik Zmajeva kaže da je forsiranje mladih trajna politika kluba sa Dušanovca.
“S obirom da sam kao internacionalac igrao u Portugalu, na Kipru i u Mađarskoj, znam da se od stranca traži, da mora biti mnogo bolji od domaćeg igrača. U našem prvom timu trenutno svi igrači imaju srpski pasoš, uključujući i Nemanju Nikolića i mladog Račića. Naša vizija je da forsiramo decu iz naše omladinske škole i tako će biti i u buduće, na neki način hoćemo da budemo srpski Atletik Bilbao, odnosno da budemo prepoznatljivi po igračima koji su ponikli u toj regiji”, jasan je Grkinić.

Uveliko u ekipi pored Ivkovića, Petrovića, Srećkovića i Asanija, tek pristiglog Duronjića, dolazi i plejada momaka iz omladinske škole poput kadetskog reprezentativca Stuparevića, omladinskog reprezentativca Blagojevića, te Purtića, Vidakovića, Račića, Bigovića, Mihajlovića, i Čarapića koji su budućnost FK Voždovac.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

fk voždovacSuperligaSrbijaGoran Grkinić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara