"Neće mu biti lako u Meksiku"
"Neće mu biti lako u Meksiku"

Vreo žreb u Akapulku - u Novakovoj polovini Delpo, Kirjos, Tim, Tomić, Gofan, Simon...

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.02.17. | 08:34

Đoković, kao prvi nosilac turnira u Meksiku prvo igra protiv Slovaka Martina Kližana. Sa Nadalom eventualno tek u finalu. Na Noletovom treningu tribine dupke pune

Neće mu biti lako u MeksikuU Akapulku, gde se ove sedmice održava turnir ATP kategorije 500 i gde će između ostalih igrati i Novak Đoković, izvučen je žreb. I može se reći da naš as nije imao nimalo sreće.

Iako u prvom kolu nema teškog protivnika, a to je Slovak Martin Kližan sa kojim, ima skor 2:0, već u drugom kreće prva mala golgota. Mogući, zapravo verovatni protivnik u drugoj rundi će mu biti stari rival i prijatelj, Huan Martin Del Potro sa kojim uvek ima ozbiljnih problema.Ako uspe da preskoči prve dve prepreke sigurno će ga i nadalje očeivati izuzteni protivnici, kao da igra finiš nekog grend slema. Pa se tako u njegovoj polovini žreba nalaze još neke veoma opasne "mine", kao što su Nik Kirijos, Bernard Tomić, aktuelni šampion Dominik Tim, Žil Simon, David Gofan... Paklen žreb, barem u toj polovini, pošto u donjem delu, gde je glavni nosilac Rafael Nadal (tako da je njegov susret sa Noletom moguć tek u eventulanom finalu), izdvaja se još samo Marin Čilić. Istina, Rafa u prvom kolu neće imati lak posao pošto mu na megdan izlazi Miša Zverev, stariji brat poznatijeg talenta Aleksandra, koji ume da odigra pakleno kada mu se "poklope zvezde" .

Izabrane vesti

 

Kompletan žreb singla pogledajte OVDE

Turnir u Akapulku igra se na otvorenom na tvrdoj podlozi za nagradni fond od 1.469.745 dolara.

(foto: Action Images)


tagovi

SrbijaRafael NadalNovak ĐokovićMeksikoMartin KližanJužna AmerikaHuan Martin Del Potro

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara