""
""

Vukoičić: Ovako se vraća somopouzdanje!

Vreme čitanja: 1min | čet. 11.04.13. | 21:16

"Ovo je pobeda koja je važna. Nije se desila po planiranom toku, ali možda je i dobro što smo pobedili preokretom", rekao je strateg crveno-belih

 

Trener košarkaša Crvene zvezde Vlada Vukoičić rekao je večeras da je pobeda nad Radničkim iz Kragujevca veoma važna, ali je istakao da nije zadovoljan što je njegova ekipa u nekoliko navrata dozvolila protivniku da se vrati u igru,
"Jedna od ideja za ovu utakmicu bila je da odigramo dobru odbranu i time poremetimo igru Radničkog u napadu. U tome nismo bili savršeni, ali smo u prvoj, drugoj i četvrtoj četvrtini uspeli da ih oteramo od koša i da budu prinuđeni da upućuju šuteve u poslednjim sekundama. Nismo smeli sebi da dozvolimo da prokockamo veliku razliku, kao što smo uspeli da dva puta ispustimo devet poena razlike", kazao je Vukoičić novinarima posle meča.

Izabrane vesti

Njegova ekipa je večeras u četvrtom kolu Superlige slavila sa 82:81, a pobedonosni koš postigao je Raško Katić deset sekundi pre kraja.
"U svakom slučaju, ovo je pobeda koja je važna. Nije se desila po planiranom toku, ali možda je i dobro što smo pobedili preokretom. Time se brže vraća samopouzdanje i forma", naveo je trener Zvezde.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FK Crvena zvezdaSrbijaVlada Vukoičić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara