""
""

Zebre tope led sa Morave – Dodić nišani pojačanja

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.01.17. | 14:27

Šef struke Borca kaže da su pregovori oko transfera bivšeg defanzivca Zebri, Dušana Mićića u toku, i da potera za popunu pozicija na kojima su igrali Tanasin, Bogdanović i Krstić ne jenjava

Ledeni dani nisu poremetili planove stručnog štaba čačanskog Borca. Mladen Dodić je 9. januara prozvao igrače na pomoćnom terenu Gradskog stadiona kraj Morave koji je od klupskog jubileja prekriven veštačom travom. Već se zna ko neće nositi crveno - bele pruge Zebri. Tanasin, Bogdanović i Krstić napuštaju Čačak, pa shodno tome tim sa obale Morave u pripremnom periodu vapi za dobrim i pouzdanim zamenama.  U vezi s tim kroz medije je jutros provejala vest po kojoj je bivši vezista Borca, Dušan Mićić viđen za Dodićevu četu....

Izabrane vesti

Podsećanja radi, Mićić je već nosio dres Zebri pod dirigentskom palicom trenera Nenada Lalatovića. Interesovalo nas je šta šef struke Borca, Mladen Dodić može da kaže po pitanju ove, za čačanske prilike veoma lepe vesti?

„Da, tačno, ugovori su istekli Tanasinu, Bogdanoviću i Krstiću. Njihove pozicije traže adekvatnu popunu. Ipak, mi ne krećemo samo s tom mišlju na pripreme. Na otvorenom tržištu tražimo najbolje ponude za sve, pa i za njihove brojeve na dresu. Jutros je u štampi osvanula vest da je Dušan Mićić, bivši vezni igrač našeg kluba pred našim vratima.  Po tom pitanju smo u pregovorima, a istina je da tražimo iskusne domaće igrače. Trebaju nam samo oni pojedinci koji su sposobni istog trenutka da se uključe u trenažni proces“, rekao je Mladen Dodić za Mozzart Sport i dodao da će se lopta kraj Morave kotrljati još dve nedelje, a od 23. januara u Ohridu.

„Imaćemo na početku dva kontrolana susreta. Igraćemo sa Javorom i Slobodom pre ohridskih priprema. Znate, u Makedoniji je naša stara baza na kojoj planiramo pet utakmica za podizanje forme. Po povratku sledi generalna proba sa Metalcem. Sve će biti brzo, pripreme, kao i prelazni rok“, zaključio je Mladen Dodić, a mi na njegove reči moramo nadovezati i par rečenica sa prozivke kojima se javnosti obradio direktor FK Borac, Ivan Stevanović.

„Sa dosta optimizma ulazimo u pripremni period. Mogu reći da klub odlično funkcioniše i da nismo sedeli skrštenih ruku u zimskoj pauzi. Organizovali smo pripreme, obezbedili novu opremu i u narednom periodu ćemo raditi na pojačanju igračkog kadra i ispoštovaćemo sve zahteve i želje šefa stručnog štaba. Znamo koji cilj imamo pred sobom i uveren sam da ćemo ga ostvariti. Igračima kojima je istekao ugovor zahvaljujem na korektnoj saradnji i poručujem im da su vrata Borca uvek otvorena za njih“, reči su kojima se Stevanović obratio javnosti na početku čačanske sezone lova na dovoljno kvalitetna pojačanja za opstanak Borca u srpskoj eliti.

Piše: Miloš Milić

(Foto: MN PRESS)


tagovi

Aleksandar TanasinBorac ČačakČačakIvan StevanovićMladen Dodićprelazni rokpripremeSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara