"Ječmenica i Zimonjić"
"Ječmenica i Zimonjić"

Zlato mora da se kali: Srpski teniseri se okupili u Beogradu, počinju pripreme

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.01.15. | 16:51

FED i Dejvis kup reprezentacije se spremaju za duele u februaru, odnosno martu

Ječmenica i ZimonjićKraj januara je rezervisan za početak priprema FED i Dejvis kup reprezentacija pred nove, vrlo teške izazove koje je žreb postavio pred njih. Zato su se u Beogradu naši teniseri i teniserke okupili i počinju sa radom.

Jelena JankovićU Impuls holu na Novom Beogradu mogli smo da vidimo celu žensku ekipu izuzev Ane Ivanović, dok se Jelena Janković, iako povređena, pojavila na "prozivci" i lagano će trenirati, kako bi se što pre vratila u formu za VTA turnire koji je očekuju. I dalje je prisutan bol u leđima, pa je popularna Džej-Džej podvrgnuta i terapiji.

Izabrane vesti

FED kup reprezentacijaOd devojaka, na pozive selektora Tatjane Ječmenice-Jevtić odazvale su se još Aleksandra Krunić, Ivana Jorović, Doroteja Erić kao i povratnica Vojislava Lukić.

Obradovič i KrajinovićSelektor Bogdan Obradović je odlučio da iskoristi boravak Nenada Zimonjića, Filipa Krajinovića i Peđe Krstina u Beogradu kako bi mogli zajedno da treniraju.

Devojke će se od 4. do 7. februara u Budimpešti boriti sa nezgodnim Mađaricama za popunu Svetske B grupe, dok će Dejvis kup ekipa tek od 6. do 8. marta u Kraljevu ugostiti Hrvatski nacionalni tim.

(FOTO: Teniski Savez Srbije)


tagovi

Vojislava LukićSrbija Dejvis kupSrbijaPeđa KrstinNenad ZimonjićJelena JankovićIvana JorovićFilip KrajinovićFed Kup SrbijaEvropaDoroteja ErićBogdan ObradovićAleksandra Krunić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara