""
""

Zoran Šćepanović iz zatvora vodi Vojvodinu i Zajednicu

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.12.15. | 09:55

Uhapšeni predsednik novosadskog kluba ostaje na dve funkcije

Iza rešetaka, a i dalje na čelu dve organizacije. Zoran Šćepanović ostaje predsednik Vojvodine i prvi čovek Zajednice superlige, jer i na Karađorđu i na Terazijama uveravaju da njegovo hapšenje, sprovedeno u noći između petka i subote, nema dodirnih tačaka sa - fudbalom.

Podsetimo, Šćepanović, koji je na čelo novosadskog superligaša stigao sredinom juna 2014. godine, uhapšen je u okviru opsežne akcije MUP-a Srbije, zajedno sa još više od 80 ljudi, pod sumnjom da je od 2004. do 2008, zajedno sa još šest ljudi, za svoju firmu „Maksim & Co“ pribavio protivpravnu korist u iznosu od oko 1.000.0000.000 dinara.
To za šta se predsednik tereti nema veze sa klubom, on je i dalje prvi čovek Vojvodine. Klub nastavlja da funkcioniše normalno, po planovima“, rekao je Aleksandar Dunđerski, generalni direktor Vojvodine, a prenosi Informer.

Izabrane vesti

Isti list kontaktirao je i zvaničnike Zajednice superlige, čiji je Zoran Šćepanović predsednik. A prema njihovim rečima, on će na toj funkciji i ostati, iako je u lišen slobode.
Kad je reč o Zajednici superligaša, Šćepanović je profesionalno radio posao i uvek se korektno ponašao. Njegove vanfudbalske aktivnosti nemaju nikakve veze sa fudbalskim angažmanom, tako da u Zajedinici nikakvih promena neće biti i on ostaje predsednik“, rečeno je Informeru.

Pratite MOZZART i na Vajberu!

(FOTO: MN Press)


tagovi

Zoran ŠćepanovićZajednica superligašaFK VojvodinaSuperligaSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara