""
""

Zrno po zrno pogača... Inter nastavio da sakuplja pobede i održava se u vrhu (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 09.11.13. | 22:53

Katanija dobila Udineze u premijernom meču 12. kola...

Deset godina Livorno nije znao za pobedu nad Interom uoči večerašnjeg meča protiv Intera, a za to vreme uspeo je samo dva puta da ostane neporažen. Gajili su nadu gosti da mogu da prekiu tu crnu seriju, međutim, ništa od svega. Neroazuri su odigrali na nivou nedostižnom za pulene trenera Davidea Nikole i slavili rutinsku pobedu od 2:0.

Inter je poveo u 30. minutu autogolom defanzivca Livorna Frančeska Bardija, koji se spetljao posle jednog centaršuta i savladao sopstvenog golmana - 1:0.

Izabrane vesti

Domaćin je kontrolisao utakmicu, ali sve do samog kraja nije uspeo da osigura tri boda. Igrao se drugi minut nadoknade kada je Mateo Kovačić proigrao Japanca Nagatomoa, a ovaj pogodio za 2:0. Akciju je započeo legendarni kapiten Intera Havijer Zaneti, koji se vratio na teren posle šest meseci pauze. 

Argentinac je u igru ušao u 82. minutu umesto Taidera...

Ovo je treća pobeda Intera u poslednja četiri kola, koja timu sa Đuzepe Meace donosi mogućnost da ostane na četvrtom mestu i mirno čeka ishode nedeljnih mečeva. Liovorno ostaje u donjem delu tabele, s mogućnošću da još više sklizne u slučaju pobeda Kaljarija ili Bolonje...

U premijernoj utakmici 12. kola Katanija je na svom stadionu bila bolja od Udinezea minimalnim rezultatom 1:0. Ovo je tek druga pobeda Sicilijanaca u šampionatu i prekid serije od pet mečeva bez trijumfa. S druge strane, Zebre su potvrdile da su u lošoj formi i doživele su i četvrti neuspeh u prethodnih pet susreta u Seriji A.

Jedini gol na meču delo je Maksija Lopeza iz penala na isteku 30. minuta igre... 

SERIJA A - 12. KOLO

Subota:
Katanija - Udineze 1:0 (1:0)
/Maksi Lopez 30pen/

Inter - Livorno 2:0 (1:0)
/Bardi 30ag, Nagatomo 90+1/

Nedelja:
12.30: Đenova - Verona
15.00: Atalanta - Bolonja
15.00: Kaljari - Torino
15.00: Kjevo - Milan
15.00: Parma - Lacio
15.00: Roma - Sasuolo
20.45: Fiorentina - Sampdorija
20.45: Juventus - Napoli

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaInterItalijaLivornoSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara