"Tokom duela sa Zvezdom u Hali sportova"
"Tokom duela sa Zvezdom u Hali sportova"

Žurnal: Švajcarski Volero kupio Vizuru

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.04.15. | 09:46

“Ekonomski gledano, ovo je kao da je u našu zemlju došao strani investitor”, kaže čuveni Željko Tanasković

Tokom duela sa Zvezdom u Hali sportovaMesecima već Srbija briji o privatizaciji fudbalskih klubova, ali čini se da će se to mnogo ranije desiti u nekim drugim sportovima. Odbojkaški klub Vizura je naime promenio vlasnika pošto je kako za Sportski žurnal otkriva dugogodišnji predsednik Zoran Radojičić švajcarski Volero preuzeo sve nadležnosti kluba sa Tošinog bunara.
"Klub će nositi isto ime i verujem nastaviti dominaciju na domaćoj sceni, uz mnogo bolje rezultate na evropskoj. Ovo samo može da donese boljitak srpskoj odbojci, jer će Vizura u budučnosti biti prava ‘fabrika’ najtalentovanijih odbojkašica na svetu. Iskreno se nadam da će ovim putem poći i drugi klubovi u našoj zemlji i da ćemo na taj način imati i jače lige i bolje igračice”, sa puno optimizma govori Radojičić, koji je saradnju potpisao za direktorom Volera iz Ciriha Bojanom Šimurinom.

Proslavljeni srpski reprezentativac Željko Tanasković je na slikovit način objasnio šta dolazak Volera može da znači za srpsku košarku.
"Ekonomski gledano, ovo je kao da je u našu zemlju došao strani investitor o čemu svaki dan slušamo priče u našem životu", rekao je Tanasković za Žurnal.

Izabrane vesti

(FOTO: MN Press)


tagovi

VoleroOK VizuraOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara