Džoni Evans
Džoni Evans

Zvanično: Evans postao Lisica za 4.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.06.18. | 11:28

Iskusni defanzivac potpisao trogodišnji ugovor sa Lesterom

Nekadašnji šampion Engleske Lester Siti ozvaničio je kupovinu defanzivca Džonija Evansa iz redova Vest Bromvič Albiona za 4.000.000 evra.

Iskusni 30-godišnji reprezentativac Severne Irske potpisao je trogodišnji ugovor sa klubom sa King Pauer stadiona i postao drugo zvanično pojačanje Lisica posle Portugalca Rikarda Pereire koji je stigao iz Porta za 22.000.000 evra.

Izabrane vesti

Prekaljeni premijerligaški defanzivac sa gotovo 250 nastupa, proveo je poslednje tri sezone na Hautornsu, a u nedavno okončanoj sezoni bio je i kapiten Vrećica koje su ispale u Čempionšip.

Evans, trostruki šampion Engleske sa Mančester Junajtedom, koji može dobro da posluži i kao levi bek, debitaovao je za Severnu Irsku 2006. i izgradio impresivnu reputaciju kao defanzivac.

Uostalom, zimus su ga tražili Arsenal i Mančester Siti, ali ga VBA nije pustio jer se nalazio u borbi za opstanak.
"Velika je stvar što sam došao u Lester i srećan sam što se sve uspešno okončalo. Kada se pojavila mogućnost za transfer, bila je to ponuda koju nisam mogao da odbijem. Klub je ambiciozan, vlasnici su ambiciozni i svi žele da ovaj klub stalno napreduje", poručio je Džoni Evans.

Fotohttps://twitter.com/LCFC


tagovi

Džoni EvansLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara