""
""

ZVANIČNO: Inter - Valensija 2/4 završenih transfera! Kondogbija spasava karijeru, Nerazuri se češu...

Vreme čitanja: 2min | pon. 21.08.17. | 18:12

Završi se i ova priča

Valensija i Inter su završili drugi od četiri moguća transfera na relaciji između dva kluba ovog leta. Posle Džejsona Murilja, na Mestalju je iz Intera i zvanično došao francuski vezista Žofri Kondogbija.

Izabrane vesti

Tako je okončana dvogodišnja patnja Kondogbije u Interu pošto nikada nije ispunio veliko očekivanja koja su mu zakačena sa etiketom od 31.000.000 evra koliko je pretprošlog leta iznosio njegov transfer iz Monaka. Tada ga je Inter ispred nosa ukrao gradskom rivalu Milanu i napravio jedan od najgorih poteza u klupskoj istoriji. A lista Interovih promašaja i loših procena je pozamašana ako se setimo Roberta Karlosa, Pirla, Sedorfa, Koutinja...

Kondogbija stiže u Valensiju na jednogodišnju pozajmicu s opcijom da ga španski klub otkupi narednog leta za 25.000.000 evra. Ako se to desi, u Interu bi bili prezadovoljni s obzirom koliko je Francuzu pala cena za ove dve loše sezone kod njih. Do tada će biti vatreni navijači njegovog povratka u formu kako bi vratili makar deo uloženih sredstava.

Ovim transferom nisu završeni pregovori između dva kluba. Očekuje se da do kraja dana kao novo pojačanje Nerazura bude potvrđen Valensijin desni bek Žoao Kanselo. On je danas prošao lekarske preglede, očekuje se zvanična potvrda transfera. Inter ga dovodi na pozajmicu s pravom otkupa ugovora za 35.000.000 evra.

Moguć je i još jedan transfer na relaciji Inter - Valensija. Putem Murilja i Kondogbije bi mogao da krene i crnogorski napadač Stevan Jovetić za kojeg je španski klub ozbiljno zainteresovan. On bi se rado vratio u Primeru gde je prethodnu polusezonu proveo na pozajmici u Sevilji, ali dva kluba treba da se dogovore oko finansijskih detalja. 


tagovi

EvropaInterItalijaPrimeraSerija AŠpanijaStevan JovetićValensijaŽoao KanseloŽofri Kondogbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara