Radža Najngolan u Interovom dresu
Radža Najngolan u Interovom dresu

ZVANIČNO: Radža se veliki Inter

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.06.18. | 12:48

Najngolan na četiri godine

Lekarski pregledi i danas zvanično potpisivanje ugovora. Radža Najngolan je parafirao na četiri godine i postao novi igrač Intera! Umesto slike sa dresom, Neroazuri su najzvučnije pojačanje ovog leta predstavili montažom njegovog lika na naslovnu stranu Gazete delo Sport. U Italiji se, za razliku od Srbije,  novinarska profesija još ceni.

Podsetimo, milanski klub će za Najngolana izdvojiti 24.000.000 evra, a pritom će Romi ustpiti 18-godišnjeg ofanzivnog vezistu Nikola Zaniola (njegova vrednost je procenjena na 4.500.000 evra, a Inter će zadržati 15 odsto od naredne prodaje) i Davida Santona (9.500.000). Sve skupa dakle – 38.000.000 evra na ime obeštećenja. U slučaju da Inter proda Najngolana, Romi ide 10 odsto, ali maksimalno do 2.000.000 evra. Ali s obzirom da je Belgijancu poreklom iz Indonezije već 30 godina teško da će njegov eventualni naredni transfer i koštati više.

Izabrane vesti

U Milanu, Najngolan će ponovo sarađivati sa Lučanom Spaletijem pod kojim je po sopstvenim rečima odigrao najbolju sezonu u karijeri.
Vrlo je važno kad osetiš poverenje uprave, trenera. Ovde se osećam važnim. U Romi sam izgubio taj osećaj”, rekao je Najngolan i podgrejao ionako velika očekivanja navijača.

Inter se sledeće sezone vraća u Ligu šampiona. Iz Lacija je stigao Stefan De Fraj, pa Gazeta delo sport na prvoj strani danas piše o “rađanju gvozdenog Intera” pošto će Spaleti na raspolaganju imati trojicu izuzetnih štopera, jer s utu od ranije i Milan Škrinjar i Žoao Miranda. A sa Najngolanom i Lautarom Martinezom, 20-godišnjim argentinskim napadačem koji je za 23.000.000 stigao iz Rasinga, nije nemoguće ni da Nerazuri sledeće sezone budu ozbiljni kandidati za napad na skudeto.

Dugo ih nismo videli u toj ulozi.

Inače, u današnjem izdanju Gazete navodi se i da Marcelo Brozović i Ivan Perišić više nisu na prodaju, te da Nerazuri planira da dovedu još dvojicu ili trojicu igraču. Malkoma iz Bordoa i Musu Dembelea iz Totenhema. Za Škrinjara je navodno već odbio 65.000.000 evra od Mančester junajteda. Bez 80.000.000 na stolu ne želi ni da priča. Ako Slovak i ode, Inter bi napao Rominog Kostasa Manolasa ili Tobija Aldervajrelda iz Totenhema.

Sluti na veliki tim u nastajanju.

(FOTO: Twitter/Inter)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Radža Najngolan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara