""
""

Zvezda u finalu, Pazarci konačno slomljeni

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.04.17. | 18:54

Crveno-beli slavili posle drame u pet setova

Crvena zvezda je drugi finalista šampionata Srbije za odbojkaše! Šampion će na megdan Vojvodini koja je već ranije obezbedila finale trijumfom u polufinalnoj seriji nad Jedinstvom.

Izabrane vesti

Zvezda je danas na Banjici okončala napornu i izjednačenu polufinalnu seriju sa Novim Pazarom. Crveno-beli su u četvrtom meču serije slavili posle pet setove žestoke borbe sa 3:2 (25:22, 23:25, 25:20, 19:25, 15:13) i tako se osvetili Pazarcima za nedavni poraz u polufinalu nacionalnog kupa.

Odbojkaši srpskog šampiona su tako materijalizovali prednost domaćeg terena i iskoristili brejk koji su napravili u pazarskom Pendiku u drugoj utakmici serije. Gosti su pružili jači otpor i bolju partiju nego u četvrtoj utakmici serije kada su poraženi u četiri seta, ali nisu uspei da izbore majstoricu u svom Pendiku pred krcatim tribinama.

Kao u celoj seriji, tako se i u večerašnjem, odlučujućem meču vodila žestoka bitka sve do poslednje lopte petog seta. Zvezda je iskoristila treću meč loptu i slavila sa tesnih 15:13 u tajbrejku. 

(FOTO: MN Press)


tagovi

OK Novi PazarOK Crvena ZvezdaOdbojka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara