""
""

Zvezdin dželat dovodi napadača iz Engleske?

Vreme čitanja: 1min | sre. 30.11.16. | 17:41

Kairat želi da upari u špicu Andreja Aršavina i Maruana Šamaka

Nismo nešto obraćali pažnju na kazahstanski Kairat sve do prošlog leta kada je Crvenoj zvezdi očitao dve fudbalske lekcije u kvalifikacijama za Ligu Evrope i eliminisao je već na prvom koraku. 

Izabrane vesti

Klub iz Almatija od tada konstantno napreduje, a novac koji imaju, uticao je da svoju ekipu pojačaju nekim od zvezda evropskog fudbala. Istina, zašao je Andrej Aršavin već u godine, ali je dovoljno dobar da bude nosilac igre drugoplasiranog tima u Kazahstanu.

Cilj za sledeću sezonu je jasan - svrgnuti neprikosnovenu Astanu, a da bi se to izvelo ekipi iz Almatija potrebna su top pojačanja. Rukovodstvo Kairata se dosetilo da u napadu naredne sezone upari fudbalere koji su svojevremeno nastupali zajedno u Arsenalu i dobro se poznaju, pa su poslali ponudu na adresu napadača Kardifa Maruana Šamaka.

Marokancu (32) krajem godine ističe kratkoročni ugovor sa velškim timom, a po svoj prilici menadžer Nil Vornok nije zainteresovan da ga produži pa će mu se zahvaliti na saradnji. Kazahstanski mediji prenose da je takva poruka bila dovoljna rukovodstvu Kairata da preko Aršavina uspostavi brz kontakt sa Šamakom.

Informaciju o interesovanju za uskusnog napadača otkrio je kazahstanski TV komentator Peter Volikov pa nam ostaje da sačekamo januar i vidimo ima li istine u informacijama iz Almatija.

(FOTO: Action Images)


tagovi

ČempionšipKairatKardif SitiKazahstanMaruane ŠamakPremijer ligaTransferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara