Vesli Snajder (©Reuters)
Vesli Snajder (©Reuters)

„Vesli, odigraj godinu za nas“

Vreme čitanja: 1min | čet. 02.07.20. | 23:24

Navijači Utrehta banuli Snajderu na vrata

Odluka Arjana Robena da se vrati iz penzije i zaigra naredne sezone za matični Groningen dala je ideju fanovima Utrehta da urade sličnu stvar.

Na vrata Veslija Snajdera banulo je u četvrtak 75 navijača Utrehta sa molbom: „Odigraj godinu za nas“. Nekadašnji holandski as je prošlog avgusta objavio da je završio karijeru, a poslednju godinu je proveo u Al Garafi.

Izabrane vesti

Najveći problem sa Snajderom je što je nabacio solidan broj kilograma za ovih godinu dana, pa bi mu bilo potrebno dosta vremena da se dovede u formu da može da igra prvu ligu Holandije.

Međutim, Snajder je dao nadu navijačima da bi njihova ideja mogla da se ostvari. Rekao im je da je već razmišljao o tome i razgovarao sa sportskim direktorom kluba Žordijem Cujdanom, a onda je i potpisao „ugovor“ sa fanovima.

Interesantno je da iako je Snajder rođen u Utrehtu, nikada nije igrao za klub iz tog grada, već je prošao omladinsku školu Ajaksa, nosio dres Kopljanika, a onda i Real Madrida, Intera, Galatasaraja, Nice i Al Garafe. Za reprezentaciju Holandije skupio 134 nastupa.


tagovi

Vesli SnajderUtrehtHolandija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara