Ilustracija (©Reuters)
Ilustracija (©Reuters)

AFRIKA: Kejptaun Spars i Ričards Bej u nemogućoj misiji

Vreme čitanja: 2min | uto. 30.04.24. | 09:26

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na Crnom kontinentu

Izabrane vesti

Kako se sezona prvenstva Južne Afrike bliži kraju, Polokvane Siti se sprema za sledeću sezonu. U poslednjem meču PSL-a Polokvane je deklasiran od Stelenboša sa 5:0, produživši niz bez pobeda na pet susreta i zauzima 12. mesto sa 30 bodova. Polokvane Siti je postigao 19 golova i primio 27 u 25 mečeva, i zaostaje za trećeplasiranim Orlando Pajratsima 13 bodova za mesto u Kupu Konfederacije. Kejptaun Sparsi su na poslednjem mestu sa 15 bodova, 11 koraka daleko od zone sigurnosti sa pet mečeva do kraja. Sparsi su pobedili u svom poslednjem meču PSL-a sa 1:0 kod kuće protiv Ričards Beja, prekinuvši niz od šest mečeva bez slavlja.

RIČARDS BEJ - AMAZULU, 19.30

(Fudbal, Južna Afrika 1)

Amazulu igra za ponos znajući da će izbeći ispadanje pre utakmice protiv Ričards Beja, koji se bori da poboljša svoje šanse da izbegne baraž za ispadanje. Amazulu je pobedio Čipu Junajted sa 2:1 na svom terenu u poslednjem ligaškom meču, i zauzima deveto mesto sa 31 bodom. Amazulu je postigao 20 golova i primio 24, a od trećeplasiranog Orlando Pajratsa je daleko devet poena za mesto u Kupu Konfederacije. Ričards Bej je na 15. mestu sa 20 bodova, šest manje od zone sigurnosti. Ričards Bej je izgubio poslednji meč sa 1:0 protiv Kejptaun Sparsa.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Real Madrid na Santjago Bernabeuu, Mančester Junajted na Old Trafordu ili možda Borusiju Dortmund na Vestfalenu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Afrika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara