Komentari na vest

Ako hoćeš da budeš milioner u fudbalu, prvo moraš da budeš milijarder van fudbala

BorisPL

pre 9 meseci

Zivim u Poljskoj,i bio sam na par utakmica Lech Poznanj,bas sam gledao protiv Rakowa kada su izgubili 0:2 ,sjajan ambijent,glasno navijanje navijaca obe ekipe,stvarno jako lepo. Mada kvalitet je los,nista bolje nego kod nas. I sada je Rakow prosao na misice,nista posebno protiv osrednjih ekipa,ovaj gol sto su dali veoma lep,ali srecno se lopta odbila od igraca ,moglo je da bude sasvim druga prica... U svakom slucaju ako ovako nastave ove sezone ocekujem da budu 4-5 na tabeli.
J

Jöle 39

pre 9 meseci

Ako hoćeš da budeš milioner u fudbal onda predsednik te države treba da bude milijarder i navijač tvog kluba.
Б

Белграно

pre 9 meseci

Јел те боли много садашња реалност? Јел ти било лепо док је харао Толе Караџић?
М

МилеПД

pre 9 meseci

Сад пати ако ако, преболети нећеш лако :)
M

Mile led

pre 9 meseci

Tačno, naslov ko stvoren za zvezdu
М

МилеПД

pre 9 meseci

Баш јако пати наш Миле али без бриге, бићете још гори!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!

pre 9 meseci

Svaka cast ljudima,dokaz kako pametno moze da se ulaze i radi,nista preko noci,neki potezi su i rizik ali sve proracunato i svesno dokle bi moglo da se padne ili uzdigne.Voleo bi da Rakov bode neki novi Sahtjor,APOEL,BATE Borisov,Rozenborg iz njihovih lepsih dana...
R

Realnno

pre 9 meseci

Poljska je velika država. 40 miliona stanovnika. Infrastruktura je odlična. Stadioni su puni. Većina klubova ima ozbiljnu navijačku bazu. Klubovi su konkurentni. Nema jednog ili dva koji u 20 godina pokupe sve trofeje. Imaju sve predispozicije da postanu daleko jača liga. Ono što je poražavajuće po nas. Daleko smo talentovaniji, kroz istoriju imali smo daleko bolje igrače, veće uspehe ali džaba kad smo u svađi sa sobom pa umesto da razvijamo sport i jačamo ligu i ostale klubove, nama se sve svodi na 2 kluba iz prostog razlog jer 90% gladačkog tela navija za jedan od ta dva kluba. Glupi smo. Pozdrav.
K

KRCUNOVCI

pre 9 meseci

A ako si Crvena zvezda, pa ti se dovede šeik, pa ti se dovede sponzor od kojeg za desetak godina dobiješ oko 50 miliona evra više od najvećeg rivala, pa ti banke brišu višemilionske dugove, je l' može i tako?
Т

ТолеКараџић

pre 9 meseci

Државне паре у Партизан, пола председника суперлигаша у сопственом УО, судије одрећујете сами и свирате себи пенале сами, пуштате са разгласа песму "ја имам тугу 5 година дугу", јел може тако? Јел било лепо?
G

Gosty

pre 9 meseci

Svaka im čast, ali kao nenositelji imali su srece u sve tri kvalifikacione runde Lige prvaka.U prvom pretkolu su izvukli Floru, maltene jedinu ekipu od nositelja protiv koje su imali šansu, u drugom pretkolu su izvukli najlakšu mogucu ekipu od svih koje su mogli dobiti - Qarabag, a evo i u trecem pretkolu su od svih mogučih protivnika dobili najlakšeg - Aris sa Kipra. Mislim da ovoliku srecu prilikom žrijeba ni jedna ekipa nije imala u istoriji evropskih kvalifikacija.
M

Musa Đenepo

pre 9 meseci

Aris ce ih iskidat’ kao što je Bate Borisov-a
P

Papi Chulo

pre 9 meseci

Ferencvaros je bio povlascen pa ga Farani isprasise, Haken je bio favorit pa i njih dobise. Ne bih se bas slozio da je Karabag slab, tj jedan od slabijih povlascenih, konstantni su poslednjih par godina. Igrali su Ligu Sampiona, Evrope i Konferenciju. Izadjes na teren pa pokazi da si bolji u dve utakmice.
n

naravno

pre 9 meseci

zna kako je stekao bogatstvo zato se i ne razbacuje, pametno ulaze, nema strank, nema posla preko veze i sve dodje na svoje.
g

gost iz dražnja

pre 9 meseci

Poljska je velika zemlja sa 37 miliona stanovnika i koji ulažu u sve sportove godinama unazad i bilo je za očekivati da će neko da bljesne bar u fudbalu.Nekad je Legija bila jaka sad ovaj Rakov.Godišnji budžet 70 milki je ogromna lova čak i za klubove iz lige petice.
r

rrrr

pre 9 meseci

70 miliona zlota ne eura.
h

hmmmmmm

pre 9 meseci

Danas svako komentarise. Citas li ti tekst ili je bitno samo da lupetas. 70 miliona ali zlota sto je 15 miliona evra i to je kao neka cifra za klubove iz lige petice? Ajde nemoj vise komentarisati ako ne znas sta si procitao
F

FM

pre 9 meseci

Simpatican klub, na pravom su putu. Ako nastave ovako planski da rade, a siguran sam da sa ovakvim vlasnikom hoce, mogu da postanu ozbiljan faktor u Istocnoj Evropi.