Komentari na vest

Albert Nađ odbio da vodi derbi, Partizan nema trenera sa licencom

G

Gnjatic Paviljoni

pre 13 dana

Mućak je to stari. Taj Duljaj. Svesno ide na dreku, vredjanje, napadanje… izgleda da je napravio dugorocan plan. Podsetio bih opet da klub placa svaki njegov izgred, rec, kaznu… a on to radi sa namerom. I kaze da se bori posteno i da je Partizanov vojnik!? Uvalio kolegi kosku, da sacuva svoju fotelju!?
G

Gostza

pre 13 dana

Ajde bre smenite vise ovog Duljaja, covek je poludeo. I dovodite krstenog trenera da zategne ovu ekipu inace cemo opet ostati bez drugog mesta. Najbolje smenite sami sebe, docice vec ko treba i gde treba. Mars bre iz Partizana.
D

Dosta vise!

pre 13 dana

Podrska NAĐU! zna on vise od nas!
K

Kad će već ta šestarda?

pre 13 dana

Prvi put u sezoni izgubili, drugi put bilo 2:2, čupali bod posle našeg vođstva, a stalno prete nekim brodolomom. Kere laju karavani prolaze. Kad će više taj brodolom, dosadilo mi da čekam? Većina ovde mnogo voli da nabraja činjenice , zašto se i sada ne posluže istom metodom. Vidim da nas još niste dobili ove sezone, pogotovo ne nakantali.
R

Realni Arth

pre 13 dana

Prijatelju moj crno-beli! Sarkazam je osobina intelegentnih ljudi, ali koristiti sarkazam na ovu temu ne bih ti preporucio, jer zaista nema logike! Pricas o brodolomu, a sam znas da imate zaista super los tim, ali price da je Zvezda vasiona i da moze da vas napuni nije iskrena i nije tacna! Da, kvalitetnija je na svakoj liniji pa cak i na klupi od Partizana, ali ne do te mere do koje je ti prizivas! Isti ovaj tim Zvezde izgubio od Vozdovca, Cukarickog pa od Partizana, samo sto sad nece izgubiti, her na klupi Zvezde dosao covek koji zna kako se motivisu igraci za domace tekme, te odmah se vidi razlija, jel da? Umesto da uradite nesto konkretno i menjate nesto u klubu ti se bavis teorija.a zavere! Zreb ko zreb, prvi utusak je da nije vam bio naklonjen, a na zalost u slucaju poraza ostacete bez mogucnosti da uzmete taj kup, kohi zapravo i donese takmicenje u evropi! Eto, za tvoju utehu ja bih hteo da mi dobijemo obe tekme po 1:0!pozdrav od Zvezdasa!
T

Torbicis

pre 13 dana

Pa na zalost desice se i ta sestarda,jer nam klub vode kriminalci,upropastili su skoro pa sve,a svi koji se pitaju zasto se legende kluba ne umešaju,pa zato sto bi se zamerili drzavi kojoj odgovara ovo rasulo i zato nikada necemo imati uspeha u fudbalu ili je na jednoj strani Tole,ili na drugoj Terzic..Kad se setim derbija iz mog detinjstva,predsednici najvecih nasih klubova na nasoj strani Bjeković a na Zvezdinoj Dzajic,po tri-četiri igraca za reprezentaciju na obe strane a sada zajedno nemaju reprezentativca u nikad slabijoj reprezentaciji!!!
O

Otac Makarije

pre 13 dana

Procitahnrgde da u Arilju ima fk inace zonas i da od pocetka godine ne treniraju, niti imaju trenera, krpe 11 igraca neke i svercuju, i naravno nemaju ni jedan bod, ali imaju jednog coveka koji je predsednik, jedini od uprave sto bi rekli Bog i batina….e pa Vazura nisi ti sam patentirao to da si “sve i svja” a kreces putem tog fk iz Arilja, uskoro nece niko hteti da bude trener, igraci ce bezati sto dalje…a ti ces bucko ostati da ugasis svetlo.
D

Deyan X

pre 13 dana

Ne vidim razlog za bilo kakvu reakciju Nadja na ove kartone Duljaja. Umesto da je ispao gospodin covek i odradio posao u derbiju, a onda izneo prljav ves... Ovako samo veliki cirkus Kolorado moze da pozavidi na situaciji u PFC.
A

Austere

pre 13 dana

Duljaj je pokazao svoje pravo lice nazalost. Psovanje sudija (vec su mu jednu tuzbu zaturili da zastari), vecito neko optuzivanje drugoga, sada ovo spletkarenje, usput da se ne zaboravi ono sramno ispadanje iz Evrope koje zaista baca ljagu na klub (pricajte sta god hocete ali Partizan je ipak veliko ime. Ili je bio pa ga sad srozavaju) cime je izbio ko zna koliko para i klubu i drzavi, sedenje u UO i surovanje sa upravom, sa drugog mesta prosle sezone, zavrsio na cetvrtom... vreme mu je da ide. I neka povede Vizuru i Mila sa sobom na burek.
B

Biibuvuvvu

pre 13 dana

Veliko ime...Hmmm...Jedino u PERFEKTU...bio veliko ime...
E

E moj Dragooo

pre 13 dana

U kojoj ti tek galaksiji živiš i ideš tako slep svetom? Da nisi zaslepljen video bi koliko su vas puta sudije pogurale do pobeda, minimalnih, načinjale ove male penalima, pa čak i poslednju ste odigrali očajno. Mi ne vredimo mnogo, ali da vas ne guraju na sto načina bila bi mrtva trka. Nemojte samo o vašoj dominaciji, molim vas. Izađi na ulicu i prvog prolaznika pitaj gde živiš, jer vidim da to ne znaš. Pazi molim te, moćna zvezda.
J

JSD Penaltizan

pre 13 dana

Da li si gledao poslednji derbi? Gde je lopta, zna li se nešto??? I dalje misliš da su klubovi slične jačine?
J

JSD Penaltizan

pre 13 dana

Problem je što ja sagledavam širu sliku, celo prvenstvo i sva zbivanja, a ti samo poslednju našu utakmicu gde smo zaista bili užasni, najviše zbog nesnađenog trenera u pokušaju. Da nas je vodio neki drugi, iskusan trener, evo vaš Bahar, drugačije bi to izgledalo. Gledaj celo prvenstvo i sve vaše veličanstvene igre, pa onda prosuđuj o tome. Stojim iza svakog slova.
S

SK Gost

pre 13 dana

Istina je da umalo doslo i do fizickog obracuna a inace su pale bas teske reci. Usput da kazem da njih dvojica nisu odavno na istim talasnim duzinama i da netrpeljivost traje vec duze vreme. Prvi trener je takodje optuzen da je namerno provocirao zuti karton da bi vruc krompir uvalio drugome. Ako bi izgubio derbi, sam bi sebi potpisao otkaz a u tom slucaju njegov pomocnik bi postao prvi trener. Ovako hoce njemu da uvali derbi, pa ako izgubi da sebi sacuva fotelju. I da, jeste prvi trener veliki gospodin, kako ovde kazu, bori se i od *ovana pitu pravi sve zarad svog Partizana, jelte.
D

Djule13

pre 13 dana

Sro bi rekli grobari pre 10 ak god, KATANAC...
Г

Гост пријатељ фк Партизан

pre 13 dana

Једино решење је да преговарате са Светиславом Стевановићем који би успео укроти бахате партизанове звезде. Сигуран сам да ће Лимени вратити веру у Партизан. Пре тога мораћете променити управу док је Вазура у управи мале су шансе да доведете популарног тренера који је одбио понуду велике Барселоне.
S

Savet

pre 13 dana

Pustite vi Muljaja, nego skupljajte pare da platite štetu. Jedino što možete uraditi u derbiju je čupanje stolica.
н

непознат

pre 13 dana

Али навијачи партизана су ми највећи пацијенти са овим теоријама у које верују, овај послат да уништи партизан, овај намерно увео и извео овог играча да партизан не би победио, овај је човек рептил убачен у партизан, онај је нибиру ванземаљац крив за ово. Буквално Балкан Инфо плаче за њима 🤣🤣🤣🤣
M

Makarena

pre 13 dana

Duljaj je namerno dobio 4 zuti karton da ne bi vodio derbi , jer sledi kanonada na Marakani 3-5 komada u mrezi Partizana , toga je i on svestan...Da bi se posle reklo eto kad mene nema ubise vas...Samo da znate ovo pisem kao navijac Partizana ...Zato je Nadj i poludeo i napustio Zemunelo ..
D

Dragan Z.

pre 13 dana

U svemu ovome najvaznije ja da je Vazura, koji je dosao u Partizan sa dugom od 15miliona doterao do 45 miliona, beze mu igraci, svadjaju treneri, spustio je klub na najnize grane, poseta najslabija u istoriji ali drzava ga uporno ostavlja da vodi klub. Sta god on uradio, drzava ga nece smeniti jer im treba takav poslusnik i unistavac Partizana.

Srpski samuraj

pre 13 dana

Možda bih ti i poverovao u ovu teoriju zavere, u kojima tražite opravdanja za sve svoje marifetluke i ističete čuveno "poštenje", ali kada sam procitao ovo "uništavac", sve mi je bilo jasno! 😄 Pretpostavljam da si mislio "uništitelj"!

Sakur

pre 13 dana

Pogledas u kakvom stanju se nalazi Partizan na svim nivoima i onda izadje onaj na tv i kaze kako on godinama pomaze Partizanu i nije mu jasno zasto ga navijaci prozivaju ahahahahahahahahhaha
L

Lakrdija

pre 13 dana

Brate samo pročitaj svoj komentar..On vam i pomaže što je najgore od svega, ali morate nešto i sami da uradite..Ne može sve na lepe oči kao nekada..Došlo je vreme nešto i da se zasluži..
I

Ihihyvtvtvct

pre 13 dana

I?
H

Hibububuv

pre 13 dana

Oćete njega za trenera? Šta? Ne može, ima još 3 ispita.
E

Ee

pre 13 dana

A nije ti smetalo kad se pre 10-15 godina Zvezda gasila u svim sportovima,kad su svi bezali iz FK-a,pa tuzbe,nema struje,sms poruka na dresu umesto sponzora,dug,u KK skidanje koseva,igranje sa klincima,sa anonimusima od stranaca,bez sponzora,dug,a VK nije ni postojao,a vi u svakom sportu osvajate titule i tu su drzavni sponzori,drzavne pare...ali to se tad zvalo dominacija,a ovo danas gde se kupuju licence,placaju dugovi,daju budzeti od 20+ miliona,ne placanju porezi...to je ugnjetavanje.
m

more mars

pre 13 dana

da nije njega bi ne ni igrali evropu, ne ni dovodili ovoliko stranaca
m

more mars

pre 13 dana

da nije njega bi ne ni igrali evropu, ne ni dovodili ovoliko stranaca
J

JSD PFC

pre 13 dana

Lakrdija/ Vidi ovako, da pokušam da ti objasnim. imam dvoje dece, ali jedno volim mnogo više i njemu dajem mnogo, sve što zatraži. Ono kreće u biznis, ludo napreduje. Drugo dete priznajem za svoje takođe i pomažem mu, ali njemu dajem mnogo manje. Ne dam da bude gladno i žedno, održavam ga iznad vode, pa i sveta radi, da niko ne kaže da sam loš roditelj. Ko je tu tata, a ko su deca zaključi sam, nije teško. Tebi dam 100 evra i dao sam ti, tvom bratu dam 10.000 evra i zaključak je: oboje sam pomogao.
4

421

pre 13 dana

Ako sam dobro razumeo logiku grobara. Duljaj ih unistava iznutra i onda je namerno dobio crveni karton da ne bi mogao da vodi utakmicu i samim tim ih jos vise unisti?! Je l' znate vi sta pricate vise?! Partizan obaraju na 3. mesto? Apsolutno neverovatno.
!

!!!

pre 13 dana

Lalat je slobodan ! VAZURA REAGUJ
M

MICURA

pre 13 dana

Nije mu se svidelo startnih 11 , koji moraju na teren da izadju na Derbiju.
J

Jbjbjbuvyccy

pre 13 dana

A kiga bi Žirua, Mbapea...
d

dusa prodana

pre 13 dana

Pola Nadj Pola Ivica Kralj
P

Pobeda je resenje

pre 13 dana

Djovani Van Bronhorst bivši trener Rendžersa bio bi odlično resenje za Partizan i da dovede svoje pomoćnike.
d

delijaa1989

pre 13 dana

Ma Murinjo i Xavi isto...🤣
J

Jbibvycy

pre 13 dana

Ili Vuk Rašević ili drug Crni
f

fut-marunt

pre 13 dana

svi ga pljujete ane znate ni razlog zasto nece da vodi.Sta ako je instruirano da mora da se izgubi pa Duljaj namerno dobio zuti a Nadj ne zeli da bude poslusnik i ne zeli tu bruku u svom zivotu.
@

@fut

pre 13 dana

Naredjeno??? Mozda je naredjeno iz uprave da ne prime vise od 5, ali Nadj ne veruje da moze uspeti u tome?! 😂😂😂😂
D

Dragoo

pre 13 dana

Koje vi halucinacije imate vama nije ni malo dobro. Raspali Partizan mora izgubiti protiv Zvezde hahhahah pa da izadjemo sa drugim timom pobjedili bi vas . Cutite vise s i vam krivi sto ste raspad.
e

e

pre 13 dana

A sto bi pa moralo,nema Zvezda bod vise,nego 7.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Jeste. Vaša mašta je neverovatna.
K

Kbbivuvyy

pre 13 dana

A sto to tako i ne kažu? Instruirano je da ih je Zvezda razbila na Marakani i da se nikom ne ide na derbi jer znaju koliko ne znaju.Oni znaju ali vi ne znate.
b

b200

pre 13 dana

sta mora da izgubi, ko god stigne nakanta vas.
P

Pa da

pre 13 dana

Sigurno je to... bas tako i funkcionise, oni se pogadjaju sa trenerima ko hoce a ko nece da izgubi namerno.
H

Haha

pre 13 dana

Nadj cim udje na stadion da ga uhvate i odvedu u Zvezdin muzej da ga sllikaju pored trofej Lige Sampiona,pa da uporedjujemo "klenponje" hehehe
B

Bibihugy

pre 13 dana

Nađ ima radare veće od ušatog...Da budemo pošteni...
m

mile b

pre 13 dana

10 za komentar.Okrenite malo na šalu.
a

anelej110

pre 13 dana

Bez obzira na sve Zvezda nece dobiti ni jedan od naredna dva derbija. Sportski pozdrav
М

Можда...

pre 13 dana

...кад би се ти питао.
@

@anus

pre 13 dana

Koji si ti optimista 😂😂😂
M

Manche

pre 13 dana

Ovo je velika sramota za partizan. Na mnogo niske grane ste spali.
J

Jbbubuyvy

pre 13 dana

Cave.Bili i ostali...Nama komandanta odbrane igro' Krneta...pa,sta...
E

Epo

pre 13 dana

Uplašio se i pobegao. I ovaj bio neki kandidat za trenera.
G

Gorostas

pre 13 dana

Puma, Vujosevica, Nadja, Duljaja bukvalno bogalji
z

zato su

pre 13 dana

ćoki i tvorza apoloni
3

3579

pre 13 dana

Јесу ли сад опет други криви?
K

Kosutnjak

pre 13 dana

Sad ide prica navijaca Partizana kako je cilj da se unisti Partizan, kako su oni borci protiv sistema, "avangarda" i slicne naucnofantasticne gluposti. Gospodo, navijaci ste jednog od dva kluba koji je vecito rezimski i povlascen i gde je jedina razlika sto nekad jedna vlast favorizuje malo vise jedne a druga malo vise druge, ali opet sustina se ne menja. Nema ovde nikad normalnog sporta i napretka dok god ne ugasimo Zvezdu i Partizan, pa mozete sad da mi lupate minuseve do sutra.
N

Nenad1246

pre 13 dana

Kad se ugase onda nema ni profesionalnog fudbala više kod nas.
p

paki7485854

pre 13 dana

Samo PRIVATIZACIJA
T

Trener mora biti Rocky

pre 13 dana

Rocky trener pravi
P

PartSalle

pre 13 dana

Zato sto je Duljaj namjerno provocirao sudiju da mu da zuti karton, da bi izbjegao gnjev navijaca posle derbija. I htio je da uvali vruc krompir jedinom pravom strucnjaku na klupi Partizana, GOSPODINU ALBERTU NADJU. Ovaj je shvatio sta ovaj radi i naravno odbio da bude deo njegove manipulacijske igre.
S

Smehoteka

pre 13 dana

Druze, sto puta si sigurno pustio ovaj komentar danas na svakoj vesti na ovom portalu...a verujem sigurno i na vise slicnih... Sta ti je? Jel si dobro??? Previse pratis Zeksa Pantica, otisao si skroz u aut!
B

Bkjbjvuvuu

pre 13 dana

Hahaha, jbt..ovaj bandažiro ženu i decu! Si ti prošo pored gospodina?
i

iza Gola

pre 13 dana

nije bas tako,ali blizu si istine malo vise je da su mu "pojedinci" zabranili ,kao sto su isti ti i naredili da Duljaj ne vodi ekipu. Naravno,sve u cilju da se otera uprava
Č

Časovi ljubavi brate

pre 13 dana

Može li Žoc da vodi?! Ili Dulo Vujošević ionako je pretio svojevremeno da stadion brani dinamitom i pozivao navijače na isto...
S

Stadion prop'o

pre 13 dana

Tadić u fazonu dotak'o sam dno života: https://m.youtube.com/watch?v=VT7LrDWEkdk
C

Cika Dule

pre 13 dana

Dule je trenutno zauzet. Ima turneju zbog jedne rezolucije od Kosova preko Bosne i Hrvatske gde ce da se izvinjava narodima za "srpske ratove". Pa setite se samo toga...
1

15880

pre 13 dana

Nije Dulo nepismeni , nego Dule
@

@15880

pre 13 dana

Dulo sine, DulO! Lepo je napisao! 😂😂😂
J

Jvuvyckvkvu

pre 13 dana

Šta je Dulo Cenzus sve govorio iiiiiih?!
S

Samo kažem...

pre 13 dana

Aleksandar Stanojević je u Beogradu!
@

@samo

pre 13 dana

Pa jel moze iz "Laze" da vodi utakmicu?
N

NR

pre 13 dana

Dzaba i Stanojevic kada mora da pusti da mezimce bude prvo.
a

armija

pre 13 dana

Ima Zavisica...
A

Albert Nasilnik

pre 13 dana

Ništa čudno. Nadj je dobio direktivu iz partije u suprotnom vade dosije "Bijem ženu u slobodno vreme"
H

Higiguvtf

pre 13 dana

Jadna ona...i sad je bije...a dosihe se ladi...
H

Hersonisos

pre 13 dana

Pa nije budala..moj Partizan je toliko loš i niko neće da u Istoriji ostane kao trener koji je doživjeo katastrofu.. Malo je reći da je naša odbrana loša,a vezni red penzionerski.. Realno možemo igrati kao Grčka onomad i nadati se da nećemo pretrpjeti katastrofu..mada bi je ja sad potpisao samo da ode Vazura i ostali koji su uništili i osiromašili Partizan..nama ne treba nikakav ni jak privrednik,nikakav jak čovjek na ĉelu..nama treba samo jedan domaćin i pošten čovjek a ne lopov koji su do ovde i doveli klub.
I

Ibibyv5ctcc5

pre 13 dana

Šta im fale da vode klub? Ko ste vi? Šta,ste vi? Mi s komandantom Krnetom, Bajkom izlazili uvaljivali nam Kratka,Dostanića....ali se borili..a vi..sta ste vi Juventus pa kao sramota...Cave obicne..
J

JSD Penaltizan

pre 13 dana

Kakvi su ovo sada komentari?! Sećam se, kao da je juče bilo, kada ste se radovali bodu protiv nas, veličali ste iste te igrače i trenera koji nisu uspeli da imaju loptu u svom posedu ni 30% u toku utakmice! Rekli ste kako ste objasnili Zvezdi...nešto, ne znam samo šta, jer je bilo mnogo glupo. Eh, naša večita konkurencijo, šta se desilo sa vašim hvalospevima i velikim očekivanjima? Au, da, Velikomarsovska zavera vas je sprečila u pohodu na titulu.
c

ccccic

pre 13 dana

Malo je falilo jutros da se pobiju Nadj i Duljaj, ubila je sujeta Duljaja
G

Ggostt

pre 13 dana

Dal ste ludi kolektivno si vi navijači fkp?Ni ja ne podnosim nadja kao zvezdaš ali ovaj duljaj je uspeo da za dan i po napravi takvu svadju i brodolom što u klubu što u ekipi.Znači da se svađao sa svima osim sa igračima koje je gurao.
P

Partymaker

pre 13 dana

Kakva sprdnja
N

Nagradnom igrom do teenera

pre 13 dana

Nagradna igra pa neka se tako izabere
B

Bkvjvuvy

pre 13 dana

Ja, nek igraju papir, kamen, makaze...kakva sramota...Lakse im da ne izadju pa bude 3:0.
M

Mali partizan

pre 13 dana

FK SOTONA !!
N

Nzk

pre 13 dana

U žestokoj konkurenciji ovaj komentar dobija nagradu kao naj gluplji. Iskrene čestitke.
J

JSD PFC

pre 13 dana

Kao prvo, otkud ovoliki komentari zvezdaša na internu vest o Partizanu. Zar im nije još lakše ako Partizan bude vodio neki totalni anonimus, neiskusan, ili ako ga ne bude vodio niko, odnosno Duljaj putem mobilne veze. Partizan je OTET klub i ovo vreme ne doživljavam ozbiljno a još manje me interesuje. Kao Partizanovac, već mnogo godina, nadam se da će i ovo jednom proći. Kao drugo, nema više neizvesnosti, job done, što bi rekli Englezi. Kao treće, Nađ, ako je istina, sigurno ima svoje razloge i ja u to ne mogu da ulazim, a kao četvrto zašto se ovo uopšte tiče zvezdaša? Kao divlja horda navaljuju na naše vesti i pokazuju svu svoju zluradost i sve najgore što može izbiti iz čoveka. Zabrinite se malo. Kao peto, eto, mi smo vas urnisali pod Toletom 6 godina, hajde neka je, vi nas urnišete već deset, pa zar nije dosta? Valjda ste već naplatili. Pa, i Bog jednom počne da prašta, samo zvezdaši izgleda ne. To govori o vama sve.
D

Daj faul

pre 13 dana

Eto zasto visimo ovde… da bismo uzivali u vasim urnebesnim teorijama zavere… ok, favorizovani smo, kao sto ste bili i vi… ali ko vas bre ugnjetava, da li zaista verujete da i ovo ima veze sa Zvezdom… citamo dokle moze da dosegne vas mozak, eto ako te bas interesuje…
P

Postic

pre 13 dana

Kada je bila ovakva í jos teza situacija sa Zvezdom ,nas je bodrilo Zvezdu na svakoj tekmi oko 20 h. Á vas. Tó nzma
X

X factor

pre 13 dana

I Partizan i Zvezda su drzavni projekti! Vase titule je osvojila drzava, ne klubovi!
c

ccccck

pre 13 dana

Ovo vreme ne računamo, a računamo kad nije bilo para za struju i šampon to vam je onda bilo dobro? Kad su bili na klupi Kristići i Dostanići a na terenu Mugoše i Jakovići
a

as77

pre 13 dana

interna vest? pa ti su lud.
@

@X faktor

pre 13 dana

Kako glasi ime tvog lokalnog seoskog kluba?
L

Lhihuvyctctc

pre 13 dana

Joj sine...Kleenex su na akciji..
@

@postic

pre 13 dana

Koliko teska situacija je vama tad bila... Doveden Gasprom, pozivao se na opstu mobilizaciju sa svih ekrana koje su bili dostupni tih godina pa vas je bilo 40k. Inace sezonu pre toga bilo je samo u gornjem uglu severa soma 2 pravih navijaca. Inace tako ugnjetavanji te sezone kad ste bili najsiromasniji (zato sto su vas piksi i dzaja, vase zvezdice, pokrali), dobili ste rekordan broj penala, bili nadomak titule, ali vas je Raća ugasio sa autokomande...
J

JSD PFC

pre 13 dana

Nekad mi je žao i zašto uopšte pišem, a i kome? Komentarišu termin koji sam upotrebio - interna stvar. Ne razlikuju nedočitani momčići pojam INTERNO (unutrašnje) od pojma LOKALNO (seosko, kako jedan obrazloži ovde). Dakle pitanje o našem treneru je naša interna stvar, unutrašnja, koja se tiče samo nas. Suprotno od toga je Eksterno (spoljno) i odnosi se na sve ostale uslove, izvan samog kluba, u ovom slušaju. Eto male poduke besplatno. Tu mi jedan, koji ne razume jezik na kojem pišem, poručuje da sam lud. Ima ona anegdota gde u selu živi čovek mnogo pametniji od ostalih, toliko da ga ovi ne mogu pratiti. Onda ga oni proglase ludim i proteraju iz sela, da ne smeta njima pametnima.
I

Igokea since 2007

pre 13 dana

ФКП (ФК Пекара) неће радити за викенд због недостатка пекара, извињавајте.
S

Suvi list

pre 13 dana

Limeni......spremi se !!!!
D

Drvo

pre 13 dana

Duljaj posle Čukaričkog o svom stručnom štabu: "Ja sam mislio da su mi drugari, od sad mi više nisu drugari. Kome je sada do fudbala?"
G

Gostina

pre 13 dana

Znam da bi mnogi bili srecni da napustim, ali ja necu da napustim. Samo cu da preskocim derbi.

Mr 007

pre 13 dana

🤣🤣🤣Pa ko normalan dobrovoljno hoce da ga otresu kao nista
D

DS1989

pre 13 dana

Dajte molim vas Duljaju da vodi izbrisite mu kartone... Da ljudi sa Zapada mogu uz fudbal da gledaju cirkus pored njihove klupe.
n

neshha

pre 13 dana

A trebace i mnogo klinaca za skupljanje lopti.Duljaj sam menja bar cetvoricu.
D

Don Vito Corleone'

pre 13 dana

Šta na ovo ima da kaže gospodin Silvester Stalone????
d

darkok

pre 13 dana

Bravo za Nadja👏,neće čovek da učestvuje u prljavim radnjama koje su zaglibile duboko u živo blato koje guta naš fudbal i u opšte ceo naš sport zbog jednog kluba zvezdice mezimice režima kojoj se naprasno brišu dugovanja od 100.000.000e i sad glavni vodja sa severa kaže da Partizan i njegova mu mezimica imaju isti dug od 50.000.000e ali kako zvezdin dug nije problem bukvalno kao da ga nema ali zato je Partizan sa istim dugom pred gašenjem pametnom dovoljno ko hoće shvatiće.Kakva misteriozna povreda Saldanje posle derbija ga odvojila od terena na 30 dana u gle čuda naj bitnijim mečevima u sezoni kad je Partizan ispustio 4 boda prednosti mislite da je stvarno povredjen?razmislite još jednom !Zašto su Zahid,Kalulu i Ovusu odjednom zaboravili da igraju fudbal posle derbija?Zahid koji je do derbija bio najbolji fudbaler u ligi nemože da se prepozna,Kalulu koji je u drugom delu sezone do derbija bio igrač sa najboljom formom u Partizanu i Ovusu koji je lagano do derbija bio ključ na sredini terena i sve se to posle derbija menja?kako i zašto na to imaju odgovor samo vazura,vučela i duljaj namazanko koji mogu slobodno da kažem da je jedan manipulator i prevarant i koji se folira pred Grobarima e zato Albert Nadj neće da sedi na klupi u derbiju jel vam sad malo jasnije ispranim mozgovima zvezdašima koji misle da njima vodja ništa ne pomaže!?
n

neće da sedi na klupi

pre 13 dana

al zato uredno prima platu i ako zna da je sve namešteno.
D

Daj faul

pre 13 dana

Hahahhahaha kako se vi ne izgubite u sopstvenim mislima meni nije jasno…
P

Postic

pre 13 dana

Nisu oni zaboravili nego nisu bili u stanju da igraju ,posto je Zvezda izdonimirala derbi kao nikad í púka je sreca bila na partizanovoj strani Pa í golman Jovanovic sto se nije desilo í da vas rezultatski razmontiramo,a ovo prvo sto pricas nije tacno ,dobijate pare za licencu zadnjih nekoliko god. Á Zvezda mislim 2017 nije dobila te pare a bila je prvak
m

mnm

pre 13 dana

ko im zabranio da igraju al ozbiljno pitam...tim svim sto si nabrojao msm ko im ne da da igraju dobro?
G

Galiot

pre 13 dana

Ovako izgleda mozak osobe koji je u mladosti čitao "treće oko", u sadašnjosti citira i pomno prati izlaganja Vladana Tegeltije i Žeksa Pantića!!! Pazite se deco, nije bolest sve što boli...
m

ma brate

pre 13 dana

pogresio si,nije 100 miliona Zvezdin dug,vec 500 miliona,a dug Partizana je ustvari samo 5 miliona,jaoj,blago tebi,nije ti dosadno.
B

Bjbiblnobuy

pre 13 dana

De ti meni sine moj uplakani reci što su ova 4 na derbiju zaboravila da igraju, to što vi zovete fudbal?
Б

Блок

pre 13 dana

Трочлана комисија : Пума, Фегелтија,Ђембели Профа. Или Филип Цар,Ефенди Деки и Гејвид . Јањуш одбио!
M

Moze

pre 13 dana

Baba sera!!!!
Z

Zijani

pre 13 dana

Hahahaha sa vama uvek komedija:)))))))
З

Значи не значи

pre 13 dana

.. какав коментар.. у складу са форама из партизанских филмова..
Y

Yes sir

pre 13 dana

Bili ste najkomičniji kad niste imali sapuna u svlačionici, pa su vam navijači donosili i kada ste se tuširali hladnom vodom, pušđtali SMS-ove...i bićete opet kada jednom sve proće, možda i u dubokom zamrzavanju. Kada 170 mil dođe na naplatu, a biće do tada i 250. Živi bili pa videli. Točak sreće se okreće. Ko bi gori sad je doli (Partizan) i obratno (Zvezda).
G

GOST1234

pre 13 dana

yessir-e zbog takvih kao cete da nestanete!!! sto vam naravno od srca i zelimo..................................
G

GeOs

pre 13 dana

@Yes sir Sve si u pravu samo si izgubio jednu cinjenicu. VI ste bili vec gore, a mi dole Ali generalno si u pravu sve se naplati pre ili kasnije.
1

1912

pre 13 dana

Ako potpiše ugovor do subote može da ih vodi Žoc. Jeste da nije isti sport u pitanju ali lopta je okrugla.
П

Па...

pre 13 dana

... није њему то проблем, ионако не осваја ништа ни у кошарци ни у фудбалу.
L

Lagalica

pre 13 dana

Istina, ali kome je sad do fudbala?
r

reb8888

pre 13 dana

...mozda zato sto zna da je duljaj namerno dobio zuti i gurnuo njega da vodi jedinu bitnu utakmicu do kraja prvenstva. u slucaju poraza, do kraja na klupi moze da sedi i " metalika moj dobar drug", nikakve razlike nece biti...a duljaj posle moze da kaze - " eh, da sam ja vodio derbi, ali mi namerno dadose zuti " ...
G

Gost9

pre 13 dana

Bas je bitna na 7 bodova razlike.
M

Milan2307

pre 13 dana

Žena mu dolazi na stadion, a on ima zabranu prilaska, zato ne sme da vodi
A

Ankl Albert

pre 13 dana

Obraz đon!
J

Jihigig7

pre 13 dana

Obraz- uši
Б

Блок

pre 13 dana

Очекује се објашњење Пуме Пантића...о Владана Фегелтије.
Б

Блок

pre 13 dana

* и Фегелтије.
E

Exlusiv

pre 13 dana

Ćujić pukotina trener
T

TAKOO JEEE

pre 13 dana

Covic je kriv za sve...Eto mesa se i u fubal...
Z

Za trenera

pre 13 dana

Zex Pantich
Р

Регендорф

pre 13 dana

,,Sa igračim kadrom u koji niko nije verovao dugo su bili lideri na tabeli.,, Мислим стварно, ко није веровао- Терзић? Хвала Богу па Звезда има набољи тим у историји у који сви верују 😁
X

Xao

pre 13 dana

Ceo vek slušam mantre kako je Nađ "vojnik Partizana" i sad ovo.
g

gaga7

pre 13 dana

ako ga se secas kao igraca,jasno ti je da je bio glup i srcan
M

Mikac678

pre 13 dana

Uhh, Telegraf piše 🤦‍♂️, ako je ovo istina što niste sami napisali nego prenosite nešto što piše tabloidni portal!?
f

fssss

pre 13 dana

Peticija zvezdaša, tražimo od fssa da se obriše karton i da Duki vodi meč. Idemo glasanje
l

lool

pre 13 dana

Partizan ce dobiti

VecaBg1971

pre 13 dana

po bulji
S

Santoro

pre 13 dana

Ovaj Nadj je uvek pokazivao inteligenciju . Smiljanic mu je trsio zenu pa mu ponudio novi ugovor.
D

Dashko

pre 13 dana

uzmi te Trivu Ilića iz Bačke palanke on ima Pro licencu, pristace čovek sigurno ne treba ni putne da mu date, jos ce čovek kupiti usput voce za igrače. sportski pozdrav
.

.....

pre 13 dana

Može Biljana da komanduje sa klupe u subotu. 😀
n

nemacc

pre 13 dana

Utakmicu da vodi Zeks Pantic a pomocnik da bude Tegi!!!
P

Pa da

pre 13 dana

onda Žeks vozi avion po atletskoj stazi ✈️.
Z

Zeljko Pantic

pre 13 dana

Ja sam spreman
v

vitaboy

pre 13 dana

Bolje igraju bez trenera
A

A. Vučić

pre 13 dana

Vazura evo ja cu voditi Partizan u derbiju ?
L

Luckastibucko

pre 13 dana

Na onovu ove informacije, stiže potvrda, i Marko Perović otkazao dolazak na stadion.
A

Alex20

pre 13 dana

Najjaci komentar👏👏👏
G

Gljivaludarauglavudara

pre 13 dana

Aaa bas steta, ja mislio i klempavi će možda da poleti. Steta
I

Ivanoo

pre 13 dana

Pošto Igor nije mogao da poleti sa Banovog brda jer je stadion manji, da mu se izbriše jedan karton i da vodi ekipu. Zvezdin stadion je veći i imaće dužu pistu za poletanje, pa da odleti u....
D

DSS

pre 13 dana

Cuo sam da mu je Terzic rekao da ne sme da vodi utakmicu protiv Zvezde dokle vise ugnjetavanje.
Z

Zar je bitno

pre 13 dana

Dambo, sta si jos cuo? Da nisi cuo vise puta u zivotu da si glup ali si izignorisao svaki put tu dobijenu informaciju?
х

хахаха

pre 13 dana

погодак у центар,једва чекам нове теорије завере ко је крив ,зашто,како,сад ће то Пантић објаснити у пар епизода.
E

ERJKVGRK

pre 13 dana

Bus plus Nadj ima zakazanu voznju pa ne stize na derbi
s

srka

pre 13 dana

Neće čovek da se bruka. I ja bih isto postupio na njegovom mestu. Zašto da glumi glinenog goluba i da budeb upamćen kao trener koji je vodio Partizan u jednom od najvećih poraza u istoriji derbija.
N

Nije baš tako

pre 13 dana

Ajmo biti pošteni,kad smo mi njih zadnji put tako nalupali?
s

srka

pre 13 dana

Ovaj put druže sigurno će biti lupanje. Dva zadnja derbija su se povukli. Treći put, mnogo bi bilo. Partizan neće preći centar. Jedina nada im je da ih Zvezda poštedi, pa da se zaustavi na recimo tri komada. To bi bio spas za Partizan. Bez Jovanovića i Saldanje, pa to je potop.
R

Rubikova kocka

pre 13 dana

Sto odbija madjar?
@

@Rubikova kocka

pre 13 dana

Pola mađar pola Ukrajinac ti je najbolji igrač kluba već 5 godina. Ali dobro vi od Prosinečkog (keva mu iz Čačka) volite da pričate kako ste ober srpski klub iako je sve suprotno tačno.
S

Sima Arauho

pre 13 dana

Jel Nadj dobio poziv koji se ne odbija?!
Z

Zvlat BG

pre 13 dana

Tako se i ranije ljutio, pa se posle ubedjivanja odljutio! A onda ide izjava kako je vojnik kluba! Klasika!
i

ioioio

pre 13 dana

Sad je pravi trenutak da tim povede Žeks Pantić. Pomoćnik nek mu bude Bilja Obradović kad nema nikog.
Б

Блок

pre 13 dana

Фегелтија,Пума и Ђембели Професор.
G

GrobarOdMalena

pre 13 dana

Zato sto je Duljaj namjerno provocirao sudiju da mu da zuti karton, da bi izbjegao gnjev navijaca posle derbija. I htio je da uvali vruc krompir jedinom pravom strucnjaku na klupi Partizana, GOSPODINU ALBERTU NADJU. Ovaj je shvatio sta ovaj radi i naravno odbio da bude deo njegove manipulacijske igre.
F

Faxxo

pre 13 dana

Leti Duki rusi gnezdo orlovo, duki kaze malom Nadju bice brzo gotovo...
V

Veliki Krki

pre 13 dana

Jel ovo možda neka taktika da se utakmica registruje službenim rezultatom za Zvezdu. Ipak je bolje 3:0 službenim. Ko zna koliko može da bude ako se odigra. A ujedno mogu posle da nastave da kukaju kako su zbog nepravde sudija ostali bez trenera i izgubili derbi jer nije imao ko da ih vodi.
S

Stojp

pre 13 dana

Hahahahaha sa vama uvek cirkus medrano, sad ce Vazura da vodi ili portir 😁 da vas nema trebalo bi vas izmisliti majke mi hahahaha
N

NK Partizan

pre 13 dana

Pocelo je. Svi nas ugnjetavaju a UDBA deli naredbe da opozicioni Partizan nema trenera na klupi na derbiju i da dozivimo totalni brodolom. Moj zivotni motivator i guru Zeljko Pantic je sve lepo objasnio. Niste svesni koja je privilegija biti opozicija i navijati za opozicioni Partizan u ovakvim vremenima! Pozdrav iz Sibenika.
n

nidza1981

pre 13 dana

smehotes je sto vi mislite da ste bilo kakva opozicija

NemanjaKZ

pre 13 dana

@nidza1981 - Ironija bato, ironija

NemanjaKZ

pre 13 dana

nidza1981 - Ironija bato, ironija
g

garinca

pre 13 dana

Oni su samo nacionalna manjina kakva crna opozicija.
S

Srxx

pre 13 dana

Partizan je na današnji dan 1992. postao evropski prvak u košarci. Mogli bi nešto o tome da pišete, pošto ste već "grobarski portal" ili niste.....
A

Alex20

pre 13 dana

Zauzeti su Lesorovim zivotom,spremaju drugi deo,sta jede za rucak u Atini,ono jelo sto je zajedno jeo sa Zocom i Kevinom dok su plakali i suze padale u tanjir.
G

Guh

pre 13 dana

STRAH IH HVATA
Z

ZvezdaLE

pre 13 dana

Ajde ja cu da ih vodim 20og i tako nemam nista planirano
H

Hesler

pre 13 dana

Pošto ste vi iz Mozzarta slabo obavešteni utakmicu može voditi bilo ko od pomoćnika a ovo što Nadj neće je zbog toga što su duboko narušeni odnosi u stričnom štabu jer Duljaj nema ni jedan kvalitet da bude trener Partizana osim što je bio odličan igrač!
D

Daj faul

pre 13 dana

Kako majke ti moze da vodi bilo ko, jel ti razumes sta pises!? Kako trener bez licence da udje u protokol meca, ne moze… ajde ti sidji i vodi posto moze bilo ko
G

GABI GO

pre 13 dana

NARAVNO DA MORA DA IMA PRO LICENCU DA BI VODIO MEC BILO KOI TRENER .procitaj pravila. Pre nego sto lupiš enter .
K

Kio

pre 13 dana

Naravno da mora neko sa licencom da sedi na klupi i da udje u zapisnik. A ko ce stvarno da vodi ekipu to je drugo pitanje.
H

Hesler

pre 13 dana

Čitaj šta sam napisao :bilo ko od pomoćnika(a pomoćnici moraju posedovati "A" licencu)!
I

Ime gosta

pre 13 dana

Hesler je u pravu. Pomoćnik sa UEFA A licencom može da vodi utakmicu. Jer licencirani pomoćnici generalno moraju da imaju najmanje UEFA A licencu.
П

Пеђа РС

pre 13 dana

Кажу да је Нађ псовао Вазуру јер, како наводи сам Алберт, дао је обећање карловачком бискупу да више никад неће крочити на Маракану, јер већ више од једне деценија због проблема са једним момком, чије име није желио ни да спомене, има проблема са кичмом и не може да функционише без космодиска.
C

Chivas

pre 13 dana

Skoro dve decenije od tada. Opravio ga Marko za ceo život. 🙂
D

Dragooo

pre 13 dana

Ma evo ima na Mozzartu strucnjaka koliko hoces, sta se brinete... i selektora ako treba
k

kimih29

pre 13 dana

na sta moraju da svedu Partizan da bi konacno pobedili u derbiju..ovo je tako providno... ova garnitura na vlasti napravi takvu atmosfveru u fk Partizan da ni derbi vise nema drazi..uzas

Bojank91

pre 13 dana

U pitanju su Partizanove legende. Dokle više ta paranoja?
S

Smešn

pre 13 dana

Si mnogo.
1

12345m12345

pre 13 dana

opet neko drugi kriv? uvek neko vas unistava... a za one pobede, jel isto neko drugi "kriv" ili ste sami zasluzni za to?
D

Druže,ne

pre 13 dana

blamiraj se!Možete pozajmiti Anćelotija za tu utakmicu ali sledi vam dranje!
v

vroom

pre 13 dana

e blago tebi i tvom malom svetu u kome zivis....
D

Daj faul

pre 13 dana

Jaaadni vi, evo suza nam je krenula koliko vas samo ugnjetavaju svi…
A

Alex20

pre 13 dana

Albert Nadj,mali ljigavac,secamo se kako se ponasao za vreme Toleta kao pomocnik Saleta Stanojevica(trener mora biti zdrav).I sad kao nece,kakav je ovo los covek.Vidi se da ti skraceniji pate od kompleksa,Nadj i Duljaj,pa da su hteli da ih spoje da vode klub poznat po tome,ne bi ovako spojili idealan par.Kakva komedija.
S

Strujomer

pre 13 dana

Ne bi valjalo da se zaboravi kako je namerno slomio ruku Basti.
P

Petrinjo7272

pre 13 dana

Poništiti Duljaju jedan od tih žutih kartona na račun delija i pustiti coveka da može da poleti sa Marakane, nek ide na nas račun!
B

Bjbubuvu

pre 13 dana

Daj jedan i na moj račun!
G

Gostarevic

pre 13 dana

Капирам да се Нађ искомплексирао јер је прво Петрић, па након тога Дуљај доведен, и ако је Алберт све време био у клубу и вероватно мислио да он може да буде први тренер. И онда сад кад се преломило да нема ко други - он их отерао у ону ствар. Који смо ми скандал од клуба, ово стварно нема нигде.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 13 dana

Izgleda da su i sami svesni kakvu su sreću imali na prethodnom derbiju, i da ako se ponovi slična situacija, da će ishod biti dosta drugačiji. I niko neće da preuzme odgovornost u slučaju poraza i faktički gubitka titule. Šalu na stranu, navijam za Zvezdu, ali ovo je sraman potez bez presedana. Kakva god da je situacija, šta god da se dešava, ostaviti ovako svoje kolege, i igrače koji nisu krivi što su tu gde jesu, na cedilu pokazuje najveću meru kukavičluka.
G

Gostarevic

pre 13 dana

Што је најгоре, ништа од првих реченица које написао није шала. Причам као навијач Партизана.
m

mare fkv

pre 13 dana

Zar nije pravilo da mozes da vodis max dve utakmice bez PRO licence?
M

Mutommbo

pre 13 dana

Ne želi Nađ da bude krivac za debakl i da na takav način započne karijeru. Očigledno je da zna da neće biti popuštanja i da će Zvezda ovaj put napasti rekord.
Г

Групни

pre 13 dana

Циркус !
C

Cus

pre 13 dana

Ima Belivuk licencu i AV koji je dao 3,2 miliona za nju.
G

Gost nedragi

pre 13 dana

Sto onda slavite njegov rodjendan i arlaucete zajedno sa njim?
г

гм

pre 13 dana

нека води Вазура а помоћник нек му буде Вучелић
v

vidi se

pre 13 dana

to je ta ljubav prema klubu
G

Gost997

pre 13 dana

Setite se Toletovog barjaka, blamaza u Evropi za vreme "dominacije", Stanojevicevog recitovanja dok je Zvezda nosila sms poruke na dresovima za spas kluba, nikad ali nikad vam to oprosteno biti nece a sad je stiglo na naplatu sa debelom kamatom, nas narod kaze kako sejes tako i znjes
@

@Gost997

pre 13 dana

U to vreme ste se najviše po Evropi blamirali vi. A Partizan postao valjda prvi klub u istoriji koji je bez sponzora na dresu ušao u ligu šampiona sa jednim pojačanjem i to Radišom Ilićem!
G

GeOs

pre 13 dana

Znas ti dobro na kakav se blam misli. Ako "dominiras" 6 godina, nije realno da imas 0-3-27 skor u grupama. Pogledaj Zvezdin skor dok "dominira". A to sto se Zvezda blamirala, ok, jeste. I nije moglo drugacije. Kapiten Mikic, Trajkovici, Dostabici, Babelji, Mugose, Kasalice, Dimitrijevici, Stamenkovici... Pojacanje Lekic iz 3. lige za 20k evra.... A vas, unistavaju sa Sumom, Natkom, Zahidom, Rikardom, Saldanjom.... Fora je sto imate 10x bolji tim od Zvezda koja se blamirala, i opet vas pocepaju danci 5-0
m

milossssss

pre 13 dana

morate se bolje informisati, uopste nije potrebna pro licenca da bi vodio jednu utakmicu, moze ko god od pomocnika sa A licencom, i to ne jednu, vec cak i 2 utakmice . pozdrav ( nema na cemu )
n

nidza1981

pre 13 dana

Zemunelo treba direktno prenositi, reality vrhunski...
b

bašamrkalj

pre 13 dana

Što bi Djani Ćurčić rekao " Kad treba da se ide na Marakanu, njima svima drhte vilice. K'o da idemo na streljanje "
l

lagano..

pre 13 dana

sto volim sto se raspadate
N

NiskiJday

pre 13 dana

Ovima samo Lalatovic fali kao glavni trener pa da se kaze da imamo jedan odlican cirkus u zemlji.
a

ali vidi

pre 13 dana

Lalat kakav god da je,on bi bolje znao sa ovom ekipom od Duljaja.
M

Mali srbin

pre 13 dana

Daj bre ugasite svetlo i bacite kljuc u bunar,zavrsite blam!