Komentari na vest

Ančeloti: Kazemiru je potreban nov izazov i želi da ode, imamo resurse da ga zamenimo

H

Hosthostpg

pre preko 1 godinu

Svi pisu o gospodskom klubu i kako Real ne postuje legende.Raul nije htio klupu da prihvati jer je htio jos da igra samo bi gusio Benzemu i Iguaina u to vrijeme,Kasiljas nije htio klupu isto i nije mogao da se pomiri s cinjenicom da je Navas bolji golman bio u tom trenutku,Ramos nije htio da smanji zahtjeve oko plate ...Vidimo sve te legende Reala sto ih odje pominju gdje su...Svi su u upravi Reala ili treneri u Realu ,toliko o tome da je Real zaboravio svoje legende
J

Jole91

pre preko 1 godinu

Kakva PATETIKA! Poštovanje od strane Reala je odavno poznato, izlaženje u susret igraču od 31 godinu kojeg bi svakako oterali za max 2 sezone. Treba pitati Raula, Kasiljasa, Ramosa, Marcela, Kaku, Ronalda, i sve ostale legende kako se prema njima postupilo čim su ušli u klub 30+! Oduvek sam mrzeo Real, zbog tog NEGOSPODSKOG ponašanja!
H

Hosthostpg

pre preko 1 godinu

Tako je ,zato Benzema,Modric,Kros imaju 26...
G

Gost28

pre preko 1 godinu

Ti da si predsednik nekog vrhunskog kluba koji se svake sezone bori za titulu LS ti bi ih sveo na Ligu Konferencije sa tim razmisljanjem. Nema emocija u biznisu.
G

Gost....

pre preko 1 godinu

Ovo je nagovjestaj daje transfer vrlo blizo United dobija igraca s velikim iskustvom koji moze da pruzi jos dobre dvi do tri dobre sezone Fred klupa ili ce igrati u kombinaciji s Brunom i Kazemirom pozzzz
R

Realftw

pre preko 1 godinu

Cuameni i kamavinga slave !!!!
G

Gost300

pre preko 1 godinu

Cazemiro usudio bi se reci jedan od najboljih zadnjih veznih ikad,zna igrati,preinteligentno defanzivno obavlja posao,poseban igrac,odlican posao za UTD,nema veze koliko ima godina i koliko je para...

Pule

pre preko 1 godinu

Navijac sam Man Unt ,al ovo je odlican posoa za Real
8

88hh8

pre preko 1 godinu

Sto je odlican posal Reala? Kazemiro je stub.Igracina.U dobrim godinama igrackim.Pogresan potez Reala pa makar to bilo i 70 mil evra. I ispostavice se da ce ovo biti greska Reala.Vreme ce brzo pokazati!
S

Stevan Miksaa

pre preko 1 godinu

Krivo mi je kao sto mi je bilo krivo kada je Cabi Alonso odlazio. Real Madrid je po ovom pitanju gospodski klub, da nema dalje. Ko god zeli, moze da ide. Nije se osetio odlazak Ramosa i Varana, odlazak Ozila svojevremeno, Di Marije. Cak se i Kristijanov nedostatak brzo izgubio. Samo se nadam da nece biti slican efekat kao kada je Makelele otisao.
M

Madridistaaaa

pre preko 1 godinu

Apsolutno se slazem. Kazemiro je bio vjerovatno kljucni sraf u veznom redu, najbolji igrac na svojoj poziciji u prethodnih 10 godina. Pogotovo prosle sezone je bilo osjetno u mecevima kada on nije igrao.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Lepo si uporedio. Osetice se sigurno, ali im je trenutak najmanje rizican, bez obzira sto je to Real, nije neki trenutak u kojem imaju rezultatski pritisak, toliko su se naosvajali trofeja zadnjih godina, da su dosadili i svojim navijacima :D Dobar momenat da malo podmlade gde mogu.
a

asd

pre preko 1 godinu

Gospodski su oterali i legende poput Raula i Kasiljasa. Gospodski.
q

qwerty89

pre preko 1 godinu

U poslu nema ljubavi nisu ih otjerali imali su ponude klupa ili odlazak. izabrali su odlazak i sad je tu raul i kasiljas u klubu. tako da ti je prica bzv. da im real ne znaci ne bi bili tu. be samo oni nego i karlos, zidane, guti. svi su oni oko reala to su legende.
U

Uo

pre preko 1 godinu

Te price kako su oterali ovog, onog... Da se ne lazemo, Raul nije bio vise klasa za Real, a Kasiljas dve klase ispod, jednostavno pao mu je kvalitet. A obojica su hteli minutazu. Sta je trebalo? Da zbog Raula ne dovedu Benzemu i zbog Kasiljasa da ispuste Navasa?
J

Jole91

pre preko 1 godinu

Šta pričaš ti, kakav gospodski klub? Ako ne ode sasa za min 2 sezone imaju da ga oteraju kao poslednje smeće iz kluba! Čitam kako je poštovanje veliko, oni su gospoda, izlaze u ususret, daju igrača. To su priče za malu decu, da Kezemiro ima 24 godine i ovo da se dešava, videli bi svi koliko je Real gospodski klub! Pitaj Raula, Kasiljasa i ostale koliko su se gospodski proveli od Reala!