Vukotić u vazdušnom duelu sa Tijagom Silvom (©Reuters)
Vukotić u vazdušnom duelu sa Tijagom Silvom (©Reuters)

Antverpen želi sa Srbinom u Evropu

Vreme čitanja: 2min | sub. 30.01.21. | 13:20

Defanzivac na radaru belgijskog kluba

Užurbano, sa željom da upotpune igrački kadar i kompletiraju snage za nastavak sezone, klubovi širom Starog kontinenta planiraju poslednje zimske transfere pred zaključavanje fudbalske pijace, a značajnu pažnju na belgijskom tržištu ovih dana privlači defanzivac Aleksandar Vukotić.

Kraljevčanin koji brani boje Beverena našao se na meti Antverpena, saznaju belgijski mediji, međutim, osim trke sa vremenom realizaciju transfera otežava činjenica da je 25-godišnji štoper važan deo tima čije boje brani od leta 2018. godine.

Izabrane vesti

Isti izvori tvrde da je Vukotić već neko vreme na radaru Antverpena koji je ozbiljno zagrizao u borbi za srpskog internacionalca, ali konkretna ponuda na adresu Beverena još nije stigla.

Upravo aktuelnu situaciju mnogi su okarakterisali kao razlog zbog kojeg je defanzivac juče, baš protiv Antverpena, ostao na klupi u porazu svog tima 2:3, a na ovu temu posle utakmice govorio je i trener Niki Hajen.

"Vukotić nije bio 100 posto spreman. Nije ni na maksimalnom mentalnom nivou", rekao je strateg Beverena.

Igrač ponikao u Slogi iz Kraljeva, potom je gradio fudbalski put u Dolini i Krupi iz koje je stigao u Beveren gde je postao važan šraf u defanzivi i teško da će aktuelni klub sa kojim ima ugovor do leta 2023. godine biti spreman da ga se odrekne u jeku grčevite borbe za opstanak.

Sa druge strane, Antverpen ove sezone beleži vrlo dobre rezultate i kandidat je za izlazak na evropsku pozornicu te je izvesno da će za eventualne internacionalne izazove morati da zaoštri konkurenciju u igračkom kadru.

Vukotićev Beveren posle 25 kola zauzima poslednju poziciju sa 21 osvojenim bodom uz učinak od pet pobeda, šest remija i 14 poraza.


tagovi

AntverpenAleksandar Vukotić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara